Torgas huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Torgas producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Torgas en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Torgas .

Torgas Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Torgas - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het handelsmerk Torgas verscheen dankzij een beeldhouwer en artiest genaamd Berno Plorin. Op een keer merkte hij dat zijn hond vrolijk aan het kauwen was aan een van zijn beeldhouwwerken, gemaakt uit de wortel van de Portugese boom Torgas. Dat kunstwerk bleek een voortreffelijk kauwspeeltje te zijn, aangezien het een buitengewone levensduur had. Zo begon de geschiedenis van een nieuw bedrijf. Tegenwoordig is het natuurlijk dierenspeelgoed van het merk over heel de wereld zeer geliefd. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Duitsland.

Torgas huisdierproducten

Het speelgoed is gemaakt van de wortel van Erica hout. Dieren kunnen langdurig kauwen op dit speelgoed.

Natuurlijk speelgoed ondergaat minimale verwerking. Hierdoor is elk product uniek, zoals het door de natuur ontworpen werd. Het assortiment van het bedrijf wordt gebruikelijk onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • voor grote honden - maat L, XL, XXL;
 • voor vertegenwoordigers van middelgrote hondenrassen - S, M;
 • voor kleine honden - XXS, XS.

Voordelen van Torgas huisdierproducten

De wortels van de Erica boom verzamelt door de jaren heen voedingsstoffen. Deze kauwbare huisdierspeeltjes helpen huisdieren wiens lichamen niet genoeg spijsverteringsenzymen aanmaken.

Daarnaast hebben deze producten een groot aantal andere voordelen:

 • Zij bevatten geen kunstmatige toevoegingen;
 • Zij veroorzaken geen allergieën;
 • Zij voorkomen tandsteen, dat maakt hen een alternatief voor traditionele middelen voor gebitsverzorging;
 • Zij zijn duurzaam;
 • Zij helpen honden om stressvolle situaties veel gemakkelijker te doorstaan;
 • Zij zijn zelfs geschikt voor puppy's die hun melktanden verliezen.

Hoe kunt u Torgas producten online kopen

U kunt producten van dit bedrijf kopen zonder uw computer te verlaten. Gebruik hiervoor onze online catalogus. Selecteer het Torgas speelgoed dat geschikt is voor uw huisdier en bestel. Als u vragen heeft, neem contact op met ons ondersteuningsteam. Tips en aanbevelingen van onze deskundigen zullen het aankoopproces aangenamer maken. Wij zullen uw speelgoed onmiddellijk leveren, zodat u uw huisdier binnen de kortst mogelijke tijd gelukkig kunt maken met een prachtig geschenk

Mis geen enkele kans om Torgas producten te kopen aan zeer aantrekkelijke prijzen. Bestel nu natuurlijk speelgoed voor uw huisdier.

Torgas Kwaliteitsproducten aan een goede prijs