De promotie is geldigop 17.09-24.09

Trixie huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Trixie producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Trixie en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Trixie.

Trixie Topproducten

  • Bestsellers
  • In aanbieding
  • Nieuwe goederen

Trixie - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het bedrijf Trixie werd door Mr. Bonnik Hansen opgericht in 1974. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tarp. Het Duitse merk vervaardigd huisdierproducten. Trixie producten zijn over heel de wereld geliefd. Het geheim van het succes van het bedrijf is oprechte liefde voor huisdieren en hen comfort bezorgen.

Trixie huisdierproducten

Het bedrijf vervaardigd meer dan 5,500 soorten producten. Onder andere producten voor honden, katten, kleine dieren, vogels en vissen. Het assortiment van het merk Trixie bestaat met name uit:

  • vitamine supplementen;
  • kleding;
  • accessoires;
  • verzorgingsproducten;
  • cosmetica;
  • speelgoed;
  • transportmanden en veel meer.

Voordelen van Trixie huisdierproducten

Alle producten van het merk zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikmakend van moderne apparatuur. Bovendien worden gekwalificeerde dierenartsen betrokken bij het tot stand brengen van deze producten. Daarnaast ondergaan alle producten tijdens het vervaardigingsproces strenge kwaliteitscontrole.

Dit zorgt ervoor dat alle bedrijfsproducten absoluut veilig zijn voor uw huisdier.

Hoe kunt u Trixie producten online kopen

U vindt de producten van het bedrijf in de catalogus van PetsExpert. U voltooit uw aankoop in een paar klikken. Selecteer gewoon een artikel, voeg het toe aan uw winkelmandje en bestel. Wij zullen uw bestelling snel verwerken en binnen de kortst mogelijke tijd leveren.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een product? Gelieve contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Onze deskundigen helpen u met plezier om het Trixie product te kiezen dat bij uw huisdier past. Indien nodig helpen onze specialisten u ook met het bestellen.

U kunt veel geld besparen door te kopen bij de webwinkel van PetsExpert. Wij bieden niet enkel geweldige prijzen voor Trixie producten, we verrassen onze klanten ook voortdurend met aantrekkelijke kortingen.

Mis geen enkele kans om producten te kopen van een van de beste merken. Bestel vandaag nog Trixie producten!

Trixie Kwaliteitsproducten aan een goede prijs
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd