Tundra huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Tundra producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Tundra en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Tundra.

Tundra Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Tundra - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Tundra is een handelsmerk eigendom van Elmira Pet Products Ltd. Deze Canadese fabrikant maakt al bijna 25 jaar huisdierproducten. Onder het handelsmerk Tundra produceert het bedrijf super premium klasse voer dat een hoge hoeveelheid vlees bevat. Het bevat bovendien fruit, bessen, groenten en kruiden. De fabrikant heeft het gebruik van granen in de productie van zijn voer volledig stop gezet.

Tundra gaat er bij het maken van het voer vanuit dat huisdieren, net als hun voorouders, voeding nodig hebben van dierlijke oorsprong. Als u voor deze producten kiest, voedt u uw huisdier zoals de natuur het bedoeld heeft.

Tundra huisdierproducten

  • Droogvoer voor honden. U kunt uw huisdier trakteren op voer met de smaken van kalkoen, lamsvlees of wilde zalm. Onder het droogvoer van het merk vindt u speciale producten voor puppy's of senior dieren.
  • Natvoer voor honden. Deze lijn is kenmerkend voor zijn grote variëteit: wildgevogelte, kalkoen, paardenvlees, lamsvlees, zalm met kip.
  • Natvoer voor katten. Deze categorie bevat producten met kip, kalkoen, eend, fazant, hertenvlees, lamsvlees, wild konijn, zalm.

Alle voer bevat heilzame kruiden, zoals rozemarijn en vlier. Bovendien zijn zij verrijkt met noordelijke bessen (kruipbramen, bosbessen, vossenbessen).

Voordelen van Tundra huisdierproducten

De zeer evenwichtige formule van de producten van het merk levert het lichaam van het dier maximaal voordeel. Fruit, bessen, groenten en kruiden zijn als onderdeel van dit voer een bron van vezels. Dit is nodig opdat het spijsverteringskanaal van het dier normaal zou functioneren. Door het lage koolhydraatgehalte in dit voer zijn huisdieren bovendien minder onderworpen aan ernstige problemen zoals obesitas en diabetisch.

Daarnaast zitten er geen soja, granen, aardappelen noch bewaarmiddelen en kleurstof in de samenstelling van het voer.

Alle producten van Tundra zijn gemaakt in overeenstemming met strenge kwaliteitsnormen. Fruit en groenten worden verwerkt met stoom. Er wordt ook geen water toegevoegd. Door deze technologie behoudt het voer van het merk de gezonde eigenschappen van de grondstoffen. Bessen en kruiden voor dit voer worden natuurlijk gedroogd.

Bij het vervaardigen van het voer houdt de fabrikant rekening met de biologische kenmerken van het dier. Het assortiment van het merk biedt u bovendien de mogelijkheid om voor elke leeftijden de juiste huisdiervoeding te kopen.

Hoe kunt u Tundra producten online kopen

Om producten van het handelsmerk gemakkelijk en aan een koopje aan te schaffen, bezoek gewoon onze webwinkel van huisdierproducten. De catalogus van PetsExpert biedt een brede waaier aan van producten van Tundra. U kunt dit voer nu bestellen. Voeg een artikel toe aan uw winkelwagentje en bestel.

Indien nodig, neem contact op met ons ondersteuningsteam. Online deskundigen helpen u bij het kiezen van het juiste voer en bij het bestellen. PetsExpert garandeert een zo snel mogelijke levering. Uw huisdier kan binnenkort voeding proberen dat met zorg voor hem gemaakt werd.

Onze catalogus toont enkel de beste producten aan redelijke prijzen. Wij hebben bovendien regelmatig verschillende aanbiedingen die u geld doen besparen.

De beste manier om zorg te dragen voor uw huisdier is er gezonde voeding van Tundra voor kopen.

Tundra Kwaliteitsproducten aan een goede prijs