Whimzees huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Whimzees producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Whimzees en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Whimzees.

Whimzees Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Whimzees - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Nederlandse merk Whimzees werd in 2008 opgericht door Paragon Pet Products Corporation. Tegenwoordig worden de producten van het merk in meer dan veertig landen verkocht. Onder het handelsmerk produceert de fabrikant grappige kauwspeeltjes voor honden. Enkel kwalitatief hoogwaardige natuurlijke materialen worden gebruikt voor de productie van deze producten.

Whimzees huisdierproducten

Het assortiment van het merk wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan vormen: U kunt uw huisdier bijvoorbeeld een kauwspeeltje geven in de vorm van een stok, bot, egel, krokodil of tandenborstel. De speeltjes zijn tevens beschikbaar in meerdere kleuren en maten. Deze producten zijn gemaakt met liefde voor dieren en met het verlangen om hun leven prettiger te maken.

Voordelen van Whimzees huisdierproducten

De kauwspeeltjes zijn vervaardigd gebruik makend van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zij zijn een bron van vezels, die noodzakelijk zijn voor een normale spijsvertering. De producten van Whimzees bevatten bovendien geen gluten. Hierdoor kunnen zij aan honden gegeven worden die daar intolerant voor zijn.

Kauwproducten verminderen niet alleen de verveling bij huisdieren, zij zijn tevens een goed middel voor gebitsverzorging. Zo'n speeltjes masseren het tandvlees van het dier.

Het team van Whimzees gebruikt energiezuinige-productie en recycleert afval. Door voor producten van het merk te kiezen, deelt u hun principes omtrent respect voor het milieu.

Hoe kunt u Whimzees producten online kopen

Als u uw huisdier wilt verrassen met producten van het merk, neem dan contact op met de webwinkel van PetsExpert. Onze catalogus bevat een ruime selectie aan kauwspeeltjes van Whimzees. U kunt ze nu allemaal kopen tegen aanvaardbare prijzen. De bestelprocedure kost u slechts een paar minuten.

Als u meer informatie wenst over de producten zullen onze bekwame online deskundigen u met alle plezier helpen. Uw aankoop zal zo snel mogelijk geleverd worden, zodat u uw hond binnenkort kunt verrassen met een prachtig geschenk.

Laat uw vriend de viervoeter weten hoeveel u van hem houdt. Bestel een geschenk voor hem bij Whimzees.

Whimzees Kwaliteitsproducten aan een goede prijs