Wolfsblut huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Wolfsblut producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Wolfsblut en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Wolfsblut.

Wolfsblut Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Wolfsblut - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het Duitse merk Wolfsblut maakt milieuvriendelijke voeding voor honden. Het handelsmerk is eigendom van het bedrijf Healthfood24 Ltd.

Volgens de filosofie van de oprichters van Wolfsblut, zou de hond vlees moeten eten zoals zijn voorouders de wolf. Voer van het merk bevredigt de voedingsbehoeften van uw huisdier volledig wat hem gezond en actief houdt.

Wolfsblut huisdierproducten

Onder het handelsmerk produceert de fabrikant droegvoer van super premium klasse. Waaronder men het beste hondenvoer kan kiezen in overeenstemming met de behoeften van het dier. Het assortiment van het merk bestaat uit:

  • Voer voor honden met een actieve levensstijl. De categorie bevat «Blue Mountain» en «Green Valley» voer.
  • Voer voor inactieve dieren of gevoelig voor obesitas. De categorie wordt vertegenwoordigd door caloriearme rantsoenen: «Dark Forest», «Cold River» en «Wild Duck».
  • Voer voor dieren met allergieën. De productlijn bestaat uit «Wild Pacific», «Alaska Salmon», «Range Lamb» en «Wide Plain» voer.

Voordelen van Wolfsblut huisdierproducten

Producten van het merk voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het voer bevat minstens 50% vlees. De fabrikant krijgt het lamsvlees en vlees van wild voor de rantsoenen uit Australië.

Andere ingrediënten, gebruikt voor de voerproductie van het bedrijf zijn vissen uit de Atlantische en Stille oceaan.

De voerformules van Wolfsblut zijn verrijkt met kruiden zoals brandnetel en ginseng. Daarnaast bevat het voer geen granen, gehydrogeneerde vetten, tapioca, zonnebloemolie, kleurstoffen en andere schadelijk bestanddelen.

Deze producten hebben een alomvattend gunstig effect op het hele lichaam van het dier. Zij zijn rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren die de conditie van de huid en de vacht van het dier verbeteren. Bovendien helpt het voer van het merk hart- en vaatziekten voorkomen, het immuunsysteem onderhouden, een goede spijsvertering bevorderen.

Hoe kunt u Wolfsblut producten online kopen

De catalogus van PetsExpert bevat een brede waaier aan voer van dit merk. Wij bieden een eenvoudige bestelprocedure, bekwame ondersteuning van onze online deskundigen, snelle levering. Bovendien kunt u door onze lage prijzen onnodig hoge onkosten vermijden en tevens uw huisdier voeren met producten van de beste kwaliteit.

Verwen uw vriend de viervoeter met heerlijke heilzame voeding. Bestel nu van Wolfsblut!

Wolfsblut Kwaliteitsproducten aan een goede prijs