Betaling
  Betaling vooraf
Het te betalen bedrag wordt op onze bankrekening gestort. Voor het doen van de betaling hebt u het nummer van uw bestelling nodig Dit nummer krijgt u via een e-mail, zodra u de bestelling hebt geplaatst. Wij verzenden de producten pas nadat we de volledige betaling op onze bankrekening hebben ontvangen.
  Bankpas
Selecteer deze betaalmethode wanneer u een bestelling plaatst. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde pagina waar u uw creditcard gegevens kunt invoeren. Het aankoopbedrag zal worden van uw rekening worden afgeschreven wanneer u de betaling bevestigt.
  PayPal
Om de producten via PayPal te kunnen betalen, zult u daar een account voor moeten creëren. Nadat uw bestelling is geplaatst, wordt u doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in op uw account en doe de betaling. Er zullen hiervoor geen kosten in rekening worden gebracht.
  Directe betaling
Met behulp van de Sofort betalingssysteem kunt u uw aankoop direct op onze website betalen. U hoeft zich hiervoor niet te registreren. U kunt de betaling bij het plaatsen van uw bestelling verrichten. We zullen real-time een melding ontvangen als de betaling is voltooid en de producten op voorraad zullen zonder enige vertraging worden verzonden. U zult uw bestelling dus veel sneller ontvangen.
  Trustly
Trustly biedt services voor het veilig, makkelijk en snel geld betalen en overmaken tussen consumenten en e-commerce-pagina´s. Met Trustly wordt het geld direct betaald of overgemaakt. Trustly is altijd gratis en u als klant hoeft zich niet te registeren. Trustly ondersteunt uw favoriete banken en u meldt zich aan met de login-gegevens die u gebruikt voor het internetbankieren. Gebaseerd op de hoogste veiligheidsprotocollen ter wereld worden ieder jaar miljoenen transacties in Europa via Trustly afgehandeld. Trustly is een veilige en beveiligde methode en een erkende betalingsinstelling onder toezicht van de Zweedse Financiële Toezichthoudende Autoriteit (FSA), die erkend is in heel de Europese Unie.