Koop online Voer voor honden Glutenvrij goedkoop bij PetsExpert

Glutenvrij Hondenvoer

Uw selectie: Glutenvrij Hondenvoer

Per pagina

Glutenvrij hondenvoer

Gluten veroorzaken vaak allergieën. Deze verschijnen op verschillende manieren: de hond kan jeuk hebben, of haar of gewicht verliezen. Daarnaast hebben dieren van bepaalde rassen, zoals de Ierse Setters, een genetische aanleg voor allergieën door gluten. Behoort uw huisdier tot de groep dieren met dergelijke problemen? Dan heeft deze glutenvrij hondenvoer nodig. Dit voer wordt gemaakt, rekening houdend met de bijzonderheden van het lichaam van dieren met allergieën, en heeft een verzachtend effect op hun maagdarmstelsel.


Soorten glutenvrij voer voor honden


  • Droogvoer. Dit voer, in de vorm van brokken, draagt bij aan de verwijdering van tandplak en voorkomt de vorming van tandsteen. Dergelijk voer wordt gemaakt onder Vollmers, Wolfsblut en andere merken.
  • Natvoer. Deze hebben een heerlijk aroma, zodat ze geschikt zijn voor de smaak van bijna elk huisdier. Nat glutenvrij voer wordt vertegenwoordigd in het productaanbod van de handelsmerken Dogz Finefood, BIOPUR, MAC’s en andere.
  • Vegetarische voedingssupplementen. In deze categorie vindt u mengelingen van groenten, fruit en bessen, evenals plantaardige producten met één enkel ingrediënt. Ze kunnen gebruikt worden als aanvulling op natvoer voor honden. Glutenvrije supplementen kunnen gevonden worden onder de producten van Terra Pura en BIOPUR.
  • Snacks. Snacks zonder gluten worden vertegenwoordigd in het productaanbod van Whimzees, Classic Dog en andere handelsmerken.

2 voordelen van glutenvrij hondenvoer

  1. De samenstelling van vele soorten van dit voer bevat nuttige plantaardige ingrediënten (groenten, fruit). Ze zijn rijk aan vezels en andere stoffen die belangrijk zijn voor het lichaam. Deze plantaardige componenten voorzien de dieren van koolhydraten en bevatten tegelijkertijd geen gluten.
  2. Producten zonder gluten kunnen gekocht worden in verpakkingen van verschillende groottes. Als u voer koopt zodat uw hond het kan proberen, is de perfecte keuze een kleine verpakking. Een grote verpakking voorziet u van voer voor enige tijd, zodat u niet voortdurend nieuwe producten dient te kopen.

Glutenvrij hondenvoer bij PetsExpert

Op onze website vindt u tal van producten voor honden van eersteklas kwaliteit. Bel de klantendienst van PetsExpert, en onze specialisten kunnen u helpen bij de keuze en het kopen van glutenvrij hondenvoer. Plaats nu meteen een bestelling bij PetsExpert - geef uw huisdier enkel het beste!