Koop online Voer voor honden Geen dierlijke bijproducten goedkoop bij PetsExpert

Hondenvoer zonder dierlijke bijproducten

Uw selectie: Hondenvoer zonder dierlijke bijproducten

Per pagina

Hondenvoer zonder bijproducten

Wilt u dat uw hond met zekerheid voer krijgt gemaakt van geselecteerde ingrediënten? Neem dan een kijkje in de samenstelling van het voer van uw voorkeur. U dient vooral te letten op de aanwezigheid van ingrediënten zoals bijproducten. Deze ingrediënten zijn niet altijd nuttig voor dieren. Lever, longen en pens zijn bijvoorbeeld geschikt om honden te voeren. Verwerkte hoorns, pezen, hoeven en ander slachtafval doet uw huisdier echter geen goed. Indien u zeker wenst te zijn, koop hondenvoer zonder dierlijke bijproducten. Op die manier krijgt uw huisdier enkel hoogwaardig spiervlees.


Soorten hondenvoer zonder bijproducten


  • Volwaardig voer. Met deze ontvangt het lichaam van uw hond de nodige stoffen in een juiste hoeveelheid en verhouding.
  • Snacks. Deze producten zijn een uitstekende aanvulling op de hoofdmaaltijden. U kunt uw hond bijvoorbeeld verwennen met een heerlijke gedroogde snack van Terra Pura.

2 voordelen van hondenvoer zonder bijproducten

  1. Hondenvoer gemaakt op basis van geselecteerd spiervlees wordt goed verteerd en gemakkelijk verwerkt.
  2. Dankzij de hoge voedingswaarde van het voer is uw hond voldaan na een relatief kleine portie. Daardoor wordt het aangeboden product economisch gebruikt.

Hondenvoer zonder bijproducten bij PetsExpert

Indien u op zoek bent naar een mogelijkheid om aan voordelige voorwaarden hoogwaardig voer te kopen voor uw trouwe viervoeter, neem dan contact op met onze online winkel. Dankzij de betaalbare prijzen bespaart u aanzienlijk geld uit. Daarnaast biedt PetsExpert regelmatig speciale aanbiedingen zodat u de mogelijkheid krijgt om zelfs nog goedkoper hondenvoer zonder bijproducten te kopen. Waarom te veel betalen als het mogelijk is om het beste goedkoop te verkrijgen? Word onze klant en vergeet onnodige uitgaven.