Koop online BARF & Diepvriesvoer goedkoop bij PetsExpert

BARF en Diepvriesvoer voor honden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze BARF & Diepvriesvoer:

Bestel BARF & Diepvriesvoer in de online winkel van PetsExpert

Het biologische en evenwichtige natuurlijke ingevroren hondenvoer of BARF (botten en rauw voedsel) is een vrij recente uitvinding. Veel deskundigen raden dit voedsel aan omdat de structuur het dichtst bij de natuurlijke voeding van honden ligt. Het bevat vleesproducten, ook groenten, fruit, eieren, etc. Alle ingrediënten in een vorm vermengd en verpakt in een verpakking en vervolgens ingevroren.

Soorten BARF ingevroren hondenvoer

Door de productie van dit voedsel, zijn ingrediënten van dierlijke en plantaardige oorsprong niet blootgesteld aan sterke verwerking en behouden alle voedingsstoffen. Ook bevat het geen conserveringsmiddelen, smaak- en geurversterkers.

Bevroren voedsel kan een deel van het belangrijkste rantsoen van een dier zijn en dienen als toevoeging aan droog of nat voer.

Er is een grote verscheidenheid aan soorten BARF ingevroren hondenvoer. Het kan een bevroren ingrediënt of een uitgebalanceerde mix zijn.

In de vorm van BARF bieden producenten afzonderlijk rund, vogel, lam, wild, vis, en ook groenten en fruit.

Speciaal ontwikkelde mengsels zullen een goede keuze worden. Afhankelijk van de kenmerken en voorkeuren van het huisdier, is het mogelijk om te kiezen uit:

  • het menu voor volwassen honden;
  • het menu voor pups;
  • het menu voor oude honden;
  • koolhydraat-vrij menu;
  • hypoallergeen menu;
  • het menu voor fijnproevers;
  • vermenging van 100% van het vlees en een groot aantal anderen.

De natuurlijke ingrediënten van dit voedsel zullen de juiste ontwikkeling en sterke immuniteit aan een ​​hond geven.

Hoe kiest u BARF ingevroren hondenvoer

Om voedsel voor het huisdier te kiezen, in de eerste plaats, maak kennis met de samenstelling van het product. Vermijd conserveermiddelen, vuile plekken en alle verdachte ingrediënten die geen voordeel geven.

Om het BARF ingevroren hondenvoer te kiezen moet u idealiter kijken naar de leeftijd en kenmerken van uw huisdier. Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan speciale mengsels voor dieren in bepaalde categorieën.

Als uw huisdier een ​​allergie heeft, geef de voorkeur aan hypoallergene hulpstoffen. Producenten zorgden ook voor honden die zich aan een dieet dienen te houden. Er is bijvoorbeeld een speciaal menu zonder koolhydraten. En als u hebt besloten om de lieve hond te verwennen met iets bijzonders, is er het menu voor fijnproevers.

Hoe kunnen wij helpen

Wilt u dat uw huisdier alleen natuurlijk voedsel eet? Via onze website bent u in staat om het BARF bevroren hondenvoer te kopen. Wij brengen alleen gecertificeerde producten van bekende merken onder uw aandacht. Mis niet de kans om een ​​succesvolle en goedkope aankoop te doen – Bestel nu meteen!

BARF & Diepvriesvoer kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd