Koop online Droogvoer goedkoop bij PetsExpert

Hondenbrokken Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Droogvoer:

Winkel per type: Droogvoer - Speciaal dieet

Per pagina

Bestel Droge maaltijden voor honden in de online winkel van PetsExpert

Gezonde voeding is een belangrijk onderdeel van de volledige ontwikkeling van huisdieren. Droog hondenvoer biedt huisdieren alle benodigde vitaminen en mineralen. Het is makkelijk in gebruik en opslag, en maakt het ook mogelijk voor de eigenaar om tijd te besparen in het koken voor het huisdier.

Soorten droog hondenvoer

Hondenvoer wordt geproduceerd in de vorm van kleine korrels, vlokken, briketten, enz.

Er zijn drie belangrijke soorten droog hondenvoer:

  • Economische klasse. Goedkoop voedsel dat kan worden gebruikt in de vorm van een lekkernij voor de training.
  • Premium klasse. Het is goed verteerbaar, bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Vlees is een van de ingrediënten, maar bevat ook groentecomponenten - granen en groenten overheersen.
  • Super-premium klasse. Het is zeer nuttig dankzij de gebalanceerde structuur en hoge voedingswaarde. Het is ontwikkeld rekening houdend met de leeftijd van huisdieren.

Ook kant en klaar hondenvoer is onderverdeeld in de volgende groepen:

  • Voedsel voor elke dag (Regulier). Het is universeel, verrijkt met vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de correcte ontwikkeling van een hond.
  • Medische voedsel. Dit wordt toegepast gedurende een bepaalde periode uitsluitend op basis op recept van de dierenarts.

Gedurende de leeftijd verandert de behoefte van honden aanzienlijk en daarom hebben veel producenten aparte lijnen van voedsel voor dieren van verschillende leeftijden:

  • Beginner - voor kleine puppy’s (vanaf twee weken).
  • Junior - voor honden met een leeftijd van 2 tot 10 maanden.
  • Volwassen - voor volwassen dieren (van een jaar tot 7-8 jaar).
  • Senior - voor oudere honden.

Ook is er speciaal hondenvoer voor bepaalde gewichtsklassen. Meestal staat de informatie vermeld op de verpakking.

Hoe kiest u droog hondenvoer

Als u wilt dat het voedsel nuttig is voor uw huisdier, neem aandachtig kennis van de ingrediënten. Nauwkeurige fabrikanten gebruiken meestal gedetailleerde informatie: vlees en graan in een procentuele verhouding, en ook indicatoren van eiwitten, koolhydraten en vetten. Geef de voorkeur aan producten met het grootste gehalte aan vlees. We zullen de allergene producten (zoals maïs, tarwe) afzonderlijk vermeld zien die beter zijn om te vermijden.

Als u droog hondenvoer wilt kiezen, overweeg dan het ras, leeftijd en gewicht van het huisdier. Het proces van metabolisme verschilt sterk bij jonge en oudere huisdieren. Derhalve, afhankelijk van de leeftijd van de hond is de behoefte aan calorieën, fosfor en calcium, verschillend. Daarvoor raden wij u speciale voeding aan.

Hoe kunnen wij helpen

Gespecialiseerd droog hondenvoer zal een gezond en uitgebalanceerd rantsoen bieden. PetsExpert brengt alleen kwalitatieve producten van goedgekeurde merken onder uw aandacht. U zult in staat zijn om droog hondenvoer te kopen tegen optimale prijzen. En onze klantenservice zal u met plezier helpen om geschikte producten te kiezen. Aarzel niet – bestel nu meteen!

Droogvoer kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs