Koop online Maag & Darmen goedkoop bij PetsExpert

Speciaal hondenvoer voor gezonde maag & darmen Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Maag & Darmen:

Per pagina

Bestel Maag & Darmen in de online winkel van PetsExpert

Het dieet voor honden met spijsverteringsproblemen die met zorg aangepakt te worden. De complexiteit van de gezondheidsmaatregelen bevat een evenwichtig dieet en verzorgingsproducten. Er bestaat ook speciaal hondenvoer voor maag- en darmproblemen, dat een mild therapeutisch effect heeft.

Soorten hondenvoer voor maag- en darmproblemen

Dierenartsen hebben speciale voedingsstof complexen ontwikkeld voor honden met maag- en darmproblemen. Dergelijk voer bestaat uit gemakkelijk verteerbare componenten. Het voer bevat ook geen lactose en gluten in de componenten. Hierdoor wordt de belasting op de maag en de darmen zwaar verminderd.

Onder de vele soorten hondenvoer voor maag- en darmproblemen bestaan er de volgende:

Voer voor het onderhouden van overgewicht hebben een lagere energiewaarde en meer vezels. De huisdieren krijgen echter nog steeds de nodige hoeveelheid dagelijkse voedingsstoffen.

Voer voor darmgezondheid:

  • voer gebaseerd op kruiden heeft een voordelig effect op de darmen, en verbeteren hun motiliteit;
  • voer met turfextract is een effectieve remedie tegen irritatie van het maagdarmstelsel, bijvoorbeeld na gebruik van antibiotica;
  • gels tegen maag- en darmproblemen bevatten nuttige melkzuurbacteriën en onderhouden de darmflora;
  • anti-diarreevoer sust snel de darmen, en versterkt ook het immuunsysteem.

Dergelijk voer kan ook aan honden gegeven worden om stoornissen te voorkomen en de normale werking van de interne organen te onderhouden.

Ze bevatten vele belangrijke vitamines en aminozuren die nuttig zijn voor elk huisdier.

Hoe hondenvoer voor maag- en darmproblemen kiezen

Koop producten met een samenstelling speciaal ontwikkeld voor maag- en darmaandoeningen. Ze mogen enkel gemakkelijk verteerbare ingrediënten bevatten die de maag en darmen niet overbelasten.

Om met succes voer voor honden met spijsverteringsproblemen te kopen, is het noodzakelijk voorkeur te geven aan producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Oplosbare vezels kunnen erg nuttig zijn voor aandoeningen aan het maagdarmstelsel. Het heeft ook voordelige effecten op de darmen: het normaliseert het zuurgehalte en ondersteunt de ontwikkeling van nuttige microflora. Voer met lijnzaad is ook een schitterende keuze.

Ook graan is een belangrijk ingrediënt in de samenstelling van deze soorten voer. Graanvezels normaliseren het verteringsproces. Om de belasting op het maagdarmstelsel te verlichten, dienen ze echter grondig gemalen te worden.

Hoe kunnen wij u helpen?

In de cataloog van PetsExpert vindt u het beste voer voor huisdieren met spijsverteringsproblemen. We bieden hoogwaardige producten van vertrouwde fabrikanten. U kunt snel en voordelig hondenvoer voor maag- en darmproblemen kopen. Bestel de artikelen die u leuk vindt nu meteen, en wij zorgen dat de levering zo spoedig mogelijk gebeurt.

Maag & Darmen kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd