Koop online Hondenkoekjes goedkoop bij PetsExpert

Koekjes voor honden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Hondenkoekjes:

Per pagina

Bestel Biscuits voor honden in de online winkel van PetsExpert

Huisdieren houden er, net als mensen, van om verwend te worden met heerlijke lekkernijen. Koekjes zijn één van de favoriete lekkernijen voor honden. Dit voer wordt aan huisdieren gegeven voor verschillende doeleinden. Ten eerste voor extra voedingsstoffen, en het versterken van het immuunsysteem. Ten tweede voor de training. Hondenkoekjes zijn een uitstekende beloning voor het opvolgen van bevelen. Lekkernijen helpen ook indien uw huisdieren op de meubels in uw huis kauwen. Het gebruik van heerlijke traktaties kan hen afleiden van het bederven van de voorwerpen in het interieur.

Soorten hondenkoekjes

Hondenkoekjes kunnen zijn:

  • Met toevoeging van vlees (rund, konijn, kip, kalkoen).
  • Fruit.
  • Groente.
  • Vis.
  • Graan.

Alle soorten hondenkoekjes hebben een hoge voedingswaarde. En speciale microscopische voedingsstoffen reinigen de mond van het huisdier tijdens het eten. Koekjes worden niet enkel onderscheiden door de samenstelling van de ingrediënten, maar ook volgens de vorm. Eetbare speeltjes in de vorm van bizarre figuren zijn beter om de aandacht van het huisdier te trekken.

Hondenkoekjes bevatten geen boter, zout, suiker of andere toevoegingen die verslavend zijn. Fabrikanten houden rekening met alle bijzonderheden van maagdarmstelsel van het huisdier.

Daarom zijn deze lekkernijen zelfs geschikt voor honden waarvan de maag gewoonlijk gevoelig is voor nieuwe soorten voer.

Hoe hondenkoekjes kiezen

Concentreert u op de voorkeuren van uw huisdier. Houd ook rekening met zijn grootte: er worden koekjes met een groter gewicht geproduceerd voor grotere rassen. Probeer het dieet van het huisdier te variëren, zodat deze gewend blijft aan bepaalde soorten voer.

Koekjes dienen als lekkernij aan een hond gegeven te worden tussen de maaltijden door: tot 100 gram per dag voor grote rassen, tot 50 gram per dag voor kleine rassen. Wat de koekjes betreft, mogen er tot 5 stuks per dag aan kleine rassen gegeven worden, en tot 10 stuks per dag aan grote.

Bij de keuze van hondenkoekjes, onthoud hoe u deze dient te bewaren. Het product dient in een droge plaats te blijven met een vochtigheid die niet boven de 75% gaat.

Hoe kunnen wij u helpen?

In onze online winkel kunt u hondenkoekjes kopen van de beste fabrikanten. U kunt zeker zijn: u vindt absoluut het juiste product aan de beste prijs voor u. De online winkel PetsExpert presenteert een uitstekende kans op koekjes te kopen zonder uw huis te verlaten. Bekijk het zelf - bestel nu!

Hondenkoekjes kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs