De promotie is geldigop 21.10-31.10
Koop online Pedigree Gebitsverzorging Kauwsnack voor honden bij PetsExpert

Pedigree Gebitsverzorging Kauwsnack voor honden

Kwalitatief hoogwaardige Pedigree producten: Gebitsverzorging Kauwsnack voor honden

Pedigree Honden kauwsnacks

Wanneer u wilt dat de mondholte van uw huisdier in topconditie is, overweeg dan om Pedigree DentaStix traktaties te kopen. Dit merk heeft een heel uitgebreid productassortiment: u kunt droogvoer, blikvoer en snacks verkrijgen. De voeding heeft een uitstekende smaak en voedt het dierenlichaam met nuttige stoffen.

Een grote variatie aan Pedigree DentaStix traktaties

  • De snacks worden op basis van de specifieke raskenmerken van de dieren vervaardigd. U kunt geschikte traktaties voor zowel grote als kleine honden verkrijgen. De volgende lijnen snacks zijn verkrijgbaar:
  • Dentastix basislijn. De ongewone gevormde traktaties worden met inachtneming van de anatomie van de mondholte van de hond vervaardigd. Wanneer u uw hond deze snacks regelmatig geeft, neemt de kans op het ontwikkelen van tandsteen sterk af.
  • Dentastix Fresh. Deze producten bevatten eucalyptusolie en groene thee-extract. Deze traktaties zorgen er niet alleen voor dat de gezondheid van de mondholte van de hond in stand wordt gehouden, maar zorgen ook voor een frissere adem.

3 redenen voor het kopen van Pedigree DentaStix traktaties
  1. Een betere speekselafscheiding tijdens het kauwen van deze snacks verwijdert voedingsresten uit het gebit.
  2. Pedigree traktaties bevatten vlees. Met dit bestanddeel verkrijgt het lichaam van uw huisdier dierlijke eiwitten, die vereist zijn voor het normaal functioneren van veel organen in het lichaam en voor de juiste stofwisseling.
  3. Door op deze traktaties te kauwen wordt het tandvlees van de hond gemasseerd. Op die manier blijft deze in een goede conditie.

De beste producten voor huisdieren bij PetsExpert

Wanneer u van gemakkelijk shoppen houdt, is onze website ideaal voor u. Voor uw gemak hebben we gezorgd voor een gebruiksvriendelijke opzet van de catalogus, FAQ-pagina en een eenvoudig bestelformulier. Daarnaast staan onze medewerkers altijd klaar om advies te geven en u te helpen bij de aanschaf van Pedigree DentaStix traktaties in de PetsExpert webshop. Wanneer u als eerste informatie wilt verkrijgen over acties en andere mogelijkheden om te besparen, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Word klant van ons, zodat u met nog meer plezier kunt winkelen.

Pedigree
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd