Koop online Hondentuigen goedkoop bij PetsExpert

Tuigen voor honden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Hondentuigen:

Per pagina

Bestel Tuig voor honden in de online winkel van PetsExpert

Een hondenharnas is een opmerkelijk alternatief voor een halsband. Het biedt een veilige controle over het dier. Dit product geeft de mogelijkheid om de belasting op het spiersysteem correct te verdelen. De hond voelt zich comfortabeler, en het is makkelijker voor u om het te controleren.

Soorten hondenharnassen

Er zijn de volgende soorten hondenharnassen:

 • dagelijkse (wandelen);
 • show;
 • voor puppy's;
 • voor grote dieren;
 • voor kleine rassen;
 • voor rijdieren;
 • voor het trekken van gewicht;
 • met vracht;
 • voor speurwerk;
 • harnas vesten;
 • medisch.

Dagelijkse modellen zijn gemaakt van praktische materialen. Leer en nylon worden het meest gebruikt. Het ontwerp van het huidige model kan verschillen. Het klassieke alledaagse harnas is voorzien van twee bandjes die verbonden zijn boven de wervelkolom en tussen de voorpoten. De lijn wordt vastgemaakt aan een punt in de buurt van de schouderbladen.

Voor puppy's worden zachte harnassen geproduceerd die u op de hond kunt afstellen. Experts raden aan om dit product niet eerder te gebruiken dan dat het huisdier 6-10 maanden oud is.

Voor grote honden is een harnas gemaakt zodat de dieren niet aan de lijn trekken. Door middel van dit product is het ook voor een kind mogelijk om met een grote hond te lopen. Maar als uw huisdier agressief is, is het niet aan te raden om toch een harnas te gebruiken.

Modellen voor kleine rassen verschillen in verscheidenheid. Zo is het mogelijk harnassen met een handgreep op de rug te krijgen. Door een dergelijk product is het makkelijk om het dier op te tillen.

Show harnassen moeten elegant zijn. Dunne bandjes en mooie accessoires worden bij de productie gebruikt.

Rijdier harnassen worden meestal in opdracht genaaid. De beste materialen zijn nylon en canvas.

Harnassen voor het trekken van gewicht helpen een hond om zijn lichamelijke conditie op peil te houden en om een klassieke show pose te ontwikkelen. Ze worden gebruikt voor trainingen en wedstrijden.

Harnassen met gewichten helpen ook om de lichamelijke conditie van een hond op peil te houden. Zakken waarin gewichten kunnen worden gedaan zijn het onderscheidende kenmerk van deze harnassen.

Modellen voor speurwerk zijn meestal genaaid van zeildoek, leer of kunststof. Het is belangrijk dat de ringen en gespen werden gegoten of betrouwbaar worden gelast.

Harnas vesten houden slanke langharige honden warm tijdens wandelingen. Het is mogelijk om modellen te kiezen met bont of synthetische voering.

Het medische harnas wordt gebruikt om te lopen met het gewonde dier. Het vastmaken van de poten gebeurt dichterbij het lichaam. Een dergelijke ontwerp helpt het dier te bewegen met de kracht op de voorpoten.

Hoe kiest u hondenharnassen

Om hondenharnassen correct te kiezen, overweeg ras, karakter en de fysieke toestand van het huisdier. Het materiaal moet sterk, slijtvast en zacht zijn. Belangrijk is dat het gemakkelijk schoon kan worden gemaakt.

Het harnas moet nogal strak op het lichaam van de hond zitten, maar mag niet knellen. Als het afzakt, moet het worden aangepast. De maat is goed als de palm van de hand gemakkelijk tussen een harnas en het lichaam van het dier kan.

Hoe kunnen wij helpen

Via onze online winkel worden hondenharnassen voor verschillende rassen, maten en doeleinden getoond. U kunt eenvoudig een product vinden dat precies past bij uw huisdier. Waarom is het de moeite waard om een hondenharnas via PetsExpert te kopen?

Wij werken uitsluitend met betrouwbare producenten. Om deze reden zijn alle hondenharnassen in onze winkel voorzien van hoogwaardige materialen en een goed doordacht design.

Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen. U zal snel een product vinden die qua kosten prima bij u past.

U zult in staat zijn om in enkele minuten de bestelling te plaatsen. Daarnaast zullen we een hondenharnas in de kortste tijd leveren.

U weet niet welk model geschikt is voor uw huisdier? Aarzel niet om advies te vragen aan onze ervaren adviseurs.

Hondentuigen kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs