Koop online Tuigen voor honden Kleine goedkoop bij PetsExpert

Hondentuigen en hondenharnassen voor kleine honden

Uw selectie: Hondentuigen en hondenharnassen voor kleine honden

Per pagina

Harnassen voor kleine honden

Gewoonlijk zijn halsbanden niet geschikt voor honden van kleine rassen. Deze accessoires kunnen hun nek verwonden. U kunt speciale harnassen voor kleine honden gebruiken om wandelingen veilig en comfortabel te maken voor de huisdieren. De constructie van de producten komt volledig overeen met de fysiologische noden van kleine huisdieren.


Soorten harnassen voor kleine honden


Voor de productie van dergelijke uitrusting gebruiken fabrikanten voornamelijk:

  • Nylon. Dit materiaal is betrouwbaar en waterdicht. Bovendien kunnen deze tuigen gewassen worden, en worden ze snel droog.
  • Polypropyleen. Dit heeft waterafstotende eigenschappen en vervaagt niet na meermaals wassen. Harnassen van polypropyleen irriteren de huid van de hond niet.
  • Katoen. Dit is een ademend materiaal, wat de producten perfect maakt voor gebruik in warm weer. Bovendien voelen katoenen accessoires erg aangenaam aan.

Harnassen voor kleine honden worden vertegenwoordigd in het productaanbod van Hunter, Ami Play en andere merken.


2 voordelen van harnassen voor kleine honden

  1. Het harnas voorziet uw kleine huisdier van maximaal comfort. Dit heeft een positief effect op de resultaten van trainingen.
  2. Met behulp van het harnas kunt u er snel voor zorgen dat uw hond naast u staat in onvoorziene omstandigheden.

Harnassen voor kleine honden bij PetsExpert

Wenst u accessoires te kopen voor u kleine huisdier? Bij PetsExpert kunt u dit erg gemakkelijk doen! Gebruik het zoeksysteem van de website of neem een kijkje in onze cataloog om de producten van uw voorkeur te vinden. En nadat u het geschikte accessoire gekozen hebt, dient u enkel een simpel bestelformulier in te vullen. Bij ons kunt u dus harnassen voor kleine honden kopen met een minimum aan tijdverlies. Plaats nu meteen een bestelling bij PetsExpert en waardeer alle voordelen van onze online winkel!