Koop online Tuigen voor honden Grote goedkoop bij PetsExpert

Hondentuigen en hondenharnassen voor middelgrote honden

Uw selectie: Hondentuigen en hondenharnassen voor middelgrote honden

Per pagina

Harnassen voor grote honden

Halsbanden worden afgeraden voor honden met een gevoelige hals en puppy's. Indien u een dergelijk huisdier in huis hebt, koop een harnas: dit doet geen pijn aan de nek en verdeelt de belasting over het lichaam, zodat heel wat gezondheidsproblemen vermeden worden. Bij de keuze van een accessoire voor uw huisdier, dient u rekening te houden met alle bijzonderheden, en in de eerste plaats de grootte. Indien uw huisdier vrij groot is, zijn harnassen voor grote honden het best geschikt. Dankzij deze producten voelt uw huisdier zich comfortabel tijdens trainingen of wandelingen.


Soorten harnassen voor grote honden


  • Voor wandelingen. Dit zijn praktische producten gemaakt van duurzame materialen. De fabrikanten bieden een ruime keuze aan hondentuigen in verschillende kleuren en met originele patronen. Dergelijke uitrusting voor grote honden vindt men terug in het productaanbod van merken zoals Smart Pet Love.
  • Harnassen voor werkdieren. Deze uitrusting is opmerkelijk voor de extra duurzaamheid. U kunt een harnas voor een grote werkhond kiezen uit de producten van Julius K9.
  • Voor lopen. Deze worden gebruikt voor sportieve oefening samen met het huisdier. Een dergelijk accessoire kan bijvoorbeeld aan de fiets verbonden worden. In het looptuig voelt de hond geen ongemak en worden trainingen zo effectief mogelijk. Producten voor grote honden kunnen gevonden worden in het productaanbod van het handelsmerk Hunter.
  • Voor auto's. Deze zijn bedoeld om uw huisdier veiligheid te bieden tijdens uitjes met alle soorten transport. Met behulp van een speciaal harnas wordt zelfs een grote hond betrouwbaar vastgemaakt in de wagen. Accessoires voor de auto treft men aan in het productaanbod van het merk Trixie.

2 voordelen van harnassen voor grote honden

  1. Harnassen voor grote huisdieren zijn erg sterk en duurzaam. U hoeft zich niet langer zorgen te maken dat uw hond het harnas beschadigt.
  2. Dankzij dergelijke uitrusting wordt de ruggengraat van uw hond niet overbelast. Daarom zijn harnassen een perfecte keuze voor dieren met aandoeningen aan het bewegingsapparaat.

Harnassen voor grote honden bij PetsExpert

Droomt u ervan om snel te winkelen? De online winkel PetsExpert is precies wat u nodig hebt. Bij ons kunt u met slechts enkele muisklikken harnassen voor grote honden kopen. Plaats nu een bestelling in onze online winkel en bekijk het met uw eigen ogen.