Koop online Tuigen voor honden Werkend goedkoop bij PetsExpert

Werktuigen voor honden

Uw selectie: Werktuigen voor honden

Per pagina

Werkharnassen voor honden

Werkhonden hebben een bijzonder comfortabele uitrusting nodig. Vooral de harnassen mogen deze dieren niet hinderen, aangezien ze een vrij actieve levensstijl leiden. Let op gespecialiseerde werkharnassen voor honden. Het voornaamste doeleinde van de producten is training en verschillende activiteiten met werkdieren.


Soorten werkharnassen voor honden


  • Een open type. De afmetingen van dergelijke harnassen kan aangepast worden. Ze zijn opmerkelijk voor hun bijzondere duurzaamheid, zodat ze zware belasting kunnen weerstaan. Open harnassen bestaan in verschillende vormen. Deze uitrusting voor honden kan bijvoorbeeld gekozen worden uit de producten van het beroemde Duitse merk Trixie.
  • Vestharnassen. De producten bestaan uit een body die het lichaam van het huisdier bedekt, en riemen. Dergelijke accessoires worden strak rond het lichaam van de hond aangebracht. Werkharnassen hebben vaak reflecterende delen die uw huisdier meer zichtbaar maken in het donker. Harnassen van dit type zijn vaak uitgerust met zakken voor draagbare radio's, flessen, verbandtrommels of andere nuttige dingen. Vestharnassen worden bijvoorbeeld geproduceerd onder het handelsmerk Julius K9.

2 voordelen van harnassen voor werkhonden

  1. Dit type harnassen voor honden is opmerkelijk voor hun hoge duurzaamheid, aangezien er bij de productie erg sterke materialen gebruikt worden.
  2. De beroemde kynoloog en IPO en Schutzhund wereldkampioen, Helmut Raiser die vele jaren met werkhonden omging, nam deel aan de creatie van sommige werkharnassen. Gebaseerd op zijn ruime ervaring ontwikkelde hij een speciaal ontwerp voor harnassen. De producten worden vertegenwoordigd op de markt voor huisdierproducten in vele landen.

Werkharnassen voor honden bij PetsExpert

Contacteer onze online winkel om hoogwaardige accessoires voor uw huisdier te kopen. Bij ons kunt u snel en zonder moeite een bestelling plaatsen. Deze wordt binnen de kortst mogelijke tijd bij u geleverd. En indien u zelf de tijd niet hebt om de producten te kiezen, kunt u contact opnemen met de specialisten van de PetsExpert klantendienst om hen om hulp te vragen. Bekwame consultants helpen u graag met succes werkharnassen voor honden kopen. Besluit om te kopen zonder zorgen - koop bij PetsExpert!