Koop online Tuigen voor honden Hardlopen goedkoop bij PetsExpert

Hondentuigen en hondenharnassen voor hardlopen

Uw selectie: Hondentuigen en hondenharnassen voor hardlopen

Per pagina

Looptuigen voor honden

Wilt u dat uw hond samen met u sport? Hiervoor dient u uw huisdier te voorzien van een geschikte uitrusting. Er bestaan speciale looptuigen voor honden. De constructie van deze producten is goed doordacht, zodat sportieve oefening de dieren enkel goed kan doen.


Soorten looptuigen voor honden


Op de markt met huisdierproducten bestaan er looptuigen van verschillende merken. Hunter harnassen hebben bijvoorbeeld een uitstekende reputatie verdiend.


De uitrusting, bedoeld voor gebruik tijdens trainingen, wordt vervaardigd, rekening houdend met de grootte van het dier. Er bestaan bijgevolg de volgende soorten looptuigen voor honden:

  • Kleine producten. Deze zijn bedoeld voor vertegenwoordigers uit kleine rassen.
  • Loopmodellen van gemiddelde grootte. Deze accessoires zijn bijvoorbeeld geschikt voor een Shar-Pei of Cocker Spaniel.
  • Grote harnassen. Deze worden ontwikkeld volgens de anatomische bijzonderheden van grote honden.
  • XL en XXL harnassen. Dit is een uitrusting voor honden van gigantische rassen.

Voor de productie van de looptuigen voor honden wordt meestal leer en nylon gebruikt. Deze materialen hebben vele voordelen. Leer wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit en een presentabele uitstraling.

Tegelijkertijd heeft nylon een geweldige reputatie verkregen dankzij de bruikbaarheid. Het is een licht materiaal, elastisch en bestand tegen schade. Het vervaagt niet na vele wasbeurten. Daarnaast wordt nylon ook erg snel droog.


3 voordelen van looptuigen voor honden

  1. Accessoires van dit type worden zo gemaakt dat het risico op extreme belasting en verwonding van het huisdier tijdens trainingen geminimaliseerd wordt.
  2. U kunt met gemak de afmetingen van bijna elk looptuig aanpassen.
  3. Er zijn producten met reflecterende elementen. Zo wordt joggen of fietsen in het donker veiliger voor uw huisdier.

Looptuigen voor honden bij PetsExpert

Wenst u eersteklas uitrusting te kopen zodat uw hond aan sport kan doen? Neem gewoon een kijkje in de cataloog van de online winkel PetsExpert. We werken enkel samen met de beste fabrikanten, zodat u bij ons looptuigen voor honden kunt kopen, gekenmerkt door de hoogste kwaliteit. Plaats een bestelling voor de beste uitrusting bij PetsExpert, en uw huisdier krijgt enkel voldoening van zijn trainingen.