Koop online Hondenmanden goedkoop bij PetsExpert

Hondenmanden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Hondenmanden:

Per pagina

Bestel Hondenmanden in de online winkel van PetsExpert

Hondenbedden zijn geschikte plaatsen voor uw huisdier om uit te rusten. Juist gekozen en juist geplaatst zullen hondenbedden psychologisch comfort voor een dier geven en zal het zich veilig voelen. Als u genegenheid aan een hond geeft, bedankt hij u met toewijding en liefde.

Soorten hondenbedden

Tegenwoordig zijn er de volgende soorten hondenbedden:

  • Matten zijn de meest beschikbare optie. Er wordt bij de productie sterk materiaal met "anti-klauw" effect gebruikt, en wordt holofiber gebruikt als vulmiddel. Het is mogelijk om een ​​mat te gebruiken als overlaken in een hondenmand.
  • Stretchers worden gemaakt op basis van een houten of metalen raamwerk. Het is mogelijk om een model met poten te kiezen. Dus u beschermt het huisdier tegen kou die over de vloer gaat. Het is mogelijk om verwisselbare bedekkingen te kopen. Er is een groot aantal opties om dergelijke bedden te verfraaien. Er zijn zelfs hele ongewone modellen van stretchers zoals stretchers in de vorm van auto's, schepen of vliegtuigen.
  • De bedden zijn net zo goed gemaakt als gewone bedden, en bestaan ​​uit een raamwerk, het matras omhuld door meubeltextiel en een kleine plaid.

Hoe kiest u hondenbedden

Om het ​​juiste hondenbed te kiezen, houdt u rekening met de grootte van het dier. Als u wilt dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt, moet de breedte van een honden bed twee keer groter zijn dan de afstand van de keel tot de benen, en de lengte moet minstens 5 cm langer zijn dan van de neus tot het einde van de staart.

De bekleding van een hondenbed mag niet snel slijten, het is goed als het gemakkelijk schoon te maken is. Het is wenselijk dat de bedekking gemaakt is van natuurlijke materialen die geen allergie veroorzaken en geen statische elektriciteit veroorzaken. Het is beter om een model met een afneembare hoes te kiezen omdat hondenbedden snel vervuilen.

Hoe kunnen wij helpen

Via onze winkel is het mogelijk om in een paar klikken hondenbedden te kopen. Wij garanderen hoge kwaliteit bij elk product. Wij zullen uw bestelling binnen de kortste tijd leveren.

Als u vragen heeft, bel dan met onze klantenservice. Wij zullen u helpen om een ​​honden bed te kiezen dat bij uw huisdier past.

Elk dier heeft een gezellige rustplaats nodig. Maak zo'n gezellige hoek voor uw huisdier met onze hulp!

Hondenmanden kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs