Koop online Trixie Slaapplaatsen voor honden bij PetsExpert

Trixie Slaapplaatsen voor honden

Verlaagde prijzen & aanbiedingen voor Trixie Honden slaapplaats

Kwalitatief hoogwaardige Trixie producten: Slaapplaatsen voor honden

Per pagina

Trixie Hondenmand

Trixie hondenbedden zijn praktische accessoires die van zeer goede materialen zijn vervaardigd. Het productassortiment van deze producent onderscheidt zich door de grote variëteit: het bedrijf produceert speelgoed, kleding, accessoires enzovoort. Naast de uitbreiding van haar aanbod vermeerdert de onderneming ook het aantal kantoren en productiefaciliteiten. In 2016 werd begonnen met het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw dat een oppervlakte heeft van 600 m2.

Een uitgebreid assortiment aan Trixie hondenbedden

De producent levert diverse producten om uw trouwe viervoeter een knusse slaapplaats te kunnen bieden. Deze accessoires zijn in de volgende lijnen verkrijgbaar:

  • Hundekönig. Deze lijn bestaat vooral uit bedden, kussens en banken die gemaakt zijn van zacht pluche. Deze artikelen hebben een heel eenvoudig ontwerp.
  • Shaun das Schaf. Dit zijn knusse bedden die zijn voorzien van een print van het beroemde cartoon figuur Shaun the Sheep.
  • Maja Prinzessin von Hohenzollern. Dit zijn stijlvolle producten in zacht roze, stijlvol zilvergrijze of in het oog springende gouden kleuren.

6 redenen voor het kopen van Trixie hondenbedden
  1. Deze producten zijn van materialen van zeer goede kwaliteit vervaardigd. Ook wordt er vaak pluche of suède als stoffering gebruikt. Hierdoor zijn de Trixie bedden zeer zacht.
  2. De accessoires zijn voor dieren heel comfortabel, omdat ze helemaal overeenkomstig de behoeften van uw hond zijn ontwikkeld.
  3. Vanwege het rationele design slippen de bedden niet over de vloer als ze door de dieren worden gebruikt.
  4. De bedden van dit merk vereisen geen speciaal onderhoud: ze zijn eenvoudig schoon te maken. De producten met afneembare hoezen zijn heel praktisch.
  5. Wij verkopen Trixie hondenbedden van diverse afmetingen. U kunt bijvoorbeeld geschikte product verkrijgen voor kleine en grote honden.
  6. Deze accessoires zijn in diverse ontwerpen verkrijgbaar. De producent levert slaapmatten, hoge kwaliteit bedden en grotvormige bedden in verschillende kleuren. In dit grote aanbod zult u zeker een bed kunnen vinden dat niet alleen de favoriete rustplek van uw hond zal zijn, maar ook een aanwinst voor uw interieur.

De beste producten voor huisdieren op PetsExpert

Wilt u makkelijk en snel hoogwaardige producten voor uw trouwe viervoeter kopen? Bij PetsExpert is dat mogelijk. In onze catalogus met handige structuur kunt u makkelijk alle dierbenodigdheden vinden. Zo kunt u met enkele muisklikken Trixie hondenbedden aanschaffen: u hoeft de producten die u nodig hebt alleen maar in het winkelmandje en ons uw contactgegevens te verstrekken. Wij zullen uw bestelling zonder uitstel verwerken. Wanneer u nu klant van PetsExpert wordt, dan kunt u uw hond simpel verrassen met prachtige geschenken.

Trixie