Koop online Kattenvoer goedkoop bij PetsExpert

Voer voor katten Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Kattenvoer

Geselecteerde Kattenvoer merken voor u

Winkel per type: Kattenvoer - Speciaal dieet

Aanbod van de week

Bestel uit het productaanbod van onze Kattenvoer:

 • Bestsellers
 • In aanbieding
 • Aanbevelingen van klanten
 • Nieuwe goederen

Bestel Kattenmaaltijd in de online winkel van PetsExpert

Kwalitatief kattenvoer is een product dat gemaakt is voor de verzorging van dieren. Het zal uw huisdier de nodige stoffen bieden; het zal hen gezond, krachtig en vrolijk maken.

Soorten kattenvoer

Alle producten voor katten kunnen worden onderverdeeld in 3 grote groepen: economisch, medium en premium. Soms is deze indeling uitgebreid met "superpremium" en "Menselijke klasse". Producten van de 'holistische' klasse behoren tot de laatste categorie. De genoemde soorten kattenvoer verschillen van elkaar in kwaliteit en prijs.

 • Economische klasse. De belangrijkste voordelen van dit voedsel zijn de goede smaak en de lage kosten. Als u het huisdier voed met deze producten, dan is het noodzakelijk om nuttige toevoegingen toe te voegen aan zijn rantsoen.
 • Medium klasse. Dergelijk voedsel, in tegenstelling tot de economische producten, heeft vlees in de samenstelling. Eten van middenklasse wordt ongewenst beschouwd voor dieren met een verzwakte immuniteit.
 • Premium klasse. Deze voeding bevat kwalitatief vlees en is een economische uitgave als gevolg van de hoge voedingswaarde.
 • Superpremium klasse. Het eten bevat kwalitatieve ingrediënten en is een uitgebalanceerde voeding voor het dier.
 • Holistisch. Dit zijn innovatieve natuurlijke voedergewassen. Ze bevatten hoogwaardige producten die geschikt zijn voor mensen. Er zijn geen aroma's en kleurstoffen toegevoegd aan dergelijk voedsel.

Er is bio voer - de producten zijn gemaakt van ingrediënten die onder voorwaarden van milieuvriendelijke landbouw worden gemaakt. Speciaal kattenvoer heeft verschillende vitaminen en mineralen, middelen tegen haarballen, zijn gemaakt van biologische en evenwichtige natuurlijke ruwe voedergewassen en er zijn ook producten voor dieren met speciale behoeften. De laatste categorie bevat diabetische voedingsmiddelen, producten voor katten met een gevoelige spijsvertering, voedsel bij nierproblemen.

Hoe kiest u kattenvoer

Voor de meest onervaren katten eigenaren is de keuze tussen droog en nat voedsel een groot probleem. Er is geen eenduidige mening over welk voedsel beter is.

Het droge voedsel van goede producenten is een ideaal rantsoen voor een kat. De belangrijkste voordelen van dit product zijn de volgende:

 • het blijft in de kom van de kat kwalitatief goed voor lange tijd;
 • door de techniek van granulatie blijven de meeste vitaminen in het voedsel;
 • het product bevat spijsverteringsbacteriën die het normaal functioneren van het organisme van de kat biedt;
 • droge voeding is meer geconcentreerd dan nat voer, daarom is het voedzamer.

Voor veel goede fabrikanten van droogvoer staat kwaliteit voorop. Bovendien wordt de keuze voor dergelijke producten vaak gemaakt door particuliere elite kattenboerderijen.

Nat voer zijn pasta's, stukken vlees en vis in gelei, saus, bouillon. Daardoor heeft het meer de voorkeur als het dier niet voldoende water heeft.

Om kattenvoer goed te kiezen, lees de informatie op de verpakking. Het is beter als een bepaald soort vlees wordt gespecificeerd als onderdeel van voedsel, niet alleen de eiwitten. Tegelijkertijd is het gewenst dat het vleesgehalte percentage ten minste 25% is. Lever of vis kunnen ook een bron van eiwitten zijn. Hoe minder soorten de voedselproducent specificeert in het voeder, hoe kwalitatiever het is.

Trouwens, controleer bij aankoop altijd de houdbaarheid.

Hoe kunnen wij helpen

Op de website PetsExpert vindt u een reeks aan kwalitatief kattenvoer. Wij werken alleen met merken met een goede reputatie. Hiermee bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit van alle goederen. Mis de kans niet om kattenvoedsel te kopen. Voltooi de bestelling nu meteen en uw huisdier zal zo snel mogelijk de beste voeding ontvangen.

BARF of biologisch goedgekeurd rauw voedsel is een volledige vervanging van de voeding die de voorouders van uw huisdier zelf kregen. Het organisme van een roofdier heeft kwalitatieve vleesproducten nodig. BARF bevat vers vlees, orgaanvlees en botten. Dergelijke voedsel is ideaal voor dieren met een gevoelig spijsverteringssysteem of aanleg voor een allergie.

Types van biologisch goedgekeurd rauw voedsel

Het voedsel van uw huisdier moet uitgebalanceerd zijn. Als de kat maar een paar producten eet, zelfs natuurlijke en verse, dan is er een gebrek aan nuttige stoffen in het organisme. Een van de basisprincipes van het BARF systeem is de variëteit, dus de kat moet ontvangen:

 • voedsel op basis van vlees;
 • olie ten behoeve van het spijsverteringskanaal;
 • supplementen met vitaminen en mineralen.

Er zijn verschillende soorten biologisch goedgekeurd rauw voedsel en daarom zult u in staat om de ​​traktatie te kiezen, zelfs voor een zeer grillig of gevoelig huisdier. U kunt eend, kip, kalkoen, rundvlees en schapenvlees aan uw huisdier aanbieden.

Hoe kiest u biologisch goedgekeurd rauw voedsel

Alle soorten van BARF hebben bepaalde voordelen. Bijvoorbeeld, eend is een prima bron van onvervangbare aminozuren. Daarnaast bevat het ook twee keer meer vitamine A dan elke andere vleessoort. Het vlees van een eend beïnvloedt het zicht en de conditie van de huid van uw huisdier op een goede manier.

Kalkoen is zacht dieet vlees dat perfect verteerd wordt. Het bevat veel vitamine A en E. Kalkoen bevat meer natrium dan kalfs- en rundvlees. Natrium is noodzakelijk voor normale metabolische processen in een organisme, wat vooral belangrijk is voor gesteriliseerde katten en katten met overgewicht.

Voedsel van lamsvlees bevat weinig calorieën en is makkelijk verteerbaar. Het is ideaal voor dieren met een gevoelig spijsverteringsstelsel. Daarnaast bevat lamsvlees veel selenium wat nuttig is voor het immuunsysteem.

Kip is licht verteerbaar en nuttig, zelfs voor dieren met een gevoelige maag. Voedsel met kippenbotten is een prima bron van calcium en fosfor.

Rundvlees heeft een hoge voedingswaarde en is goed verteerbaar. Ook is het een bron van een onvervangbare aminozuur - taurine.

Bij het kiezen van biologisch goedgekeurd rauw voedsel, overweeg de leeftijd, gezondheidstoestand en gastronomische smaken. U moet BARF aanvullen met vitaminen en mineralen. Alleen op deze manier zal het voedsel evenwichtig en nuttig zijn.

Hoe kunnen wij helpen

Het is mogelijk om online biologisch goedgekeurd rauw voedsel te kopen. U zult zeker in staat zijn om iets lekkers in onze catalogus te vinden, zelfs voor een zeer kieskeurige huisdier. Geloof het maar, de kat zal zeker de smaak van natuurlijke voeding kunnen waarderen. Bestel nu BARF - zorg voor een goede en gezonde voeding voor uw kat.

Kattenvoer kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs