Koop online Voer voor katten Glutenvrij goedkoop bij PetsExpert

Glutenvrij kattenvoer

Uw selectie: Glutenvrij kattenvoer

Winkel per type: Speciaal dieet

Per pagina

Glutenvrij kattenvoer

Lijdt uw kat aan glutenintolerantie? Dan kunnen maaltijden met tarwe, rogge, maïs of bepaalde andere granen een negatief effect hebben op de spijsvertering. De optimale oplossing is een speciaal glutenvrij kattenvoer. Dergelijke producten bevatten voornamelijk een hoge hoeveelheid vlees. Hierdoor worden deze maaltijden gemakkelijke verwerkt in het lichaam van katten met glutenintolerantie.


Soorten glutenvrij kattenvoer


  • Volwaardige producten. Dit is droog- en natvoer dat gekenmerkt wordt door het optimale evenwicht aan voedingsstoffen. Droogvoer zonder gluten wordt geproduceerd onder GranataPet, Hill`s en andere handelsmerken. Natvoer wordt voornamelijk vertegenwoordigd in het productaanbod van Christopherus, Applaws.
  • Gespecialiseerd voer. Dit zijn dieetproducten die ontwikkeld zijn voor katten met gezondheidsproblemen (diabetes, nieraandoeningen, enz.).. Dergelijk kattenvoer wordt bijvoorbeeld geproduceerd onder het merk Animonda.
  • Snacks. Dit zijn heerlijke lekkernijen waarmee u uw kat kunt verwennen of aanmoedigen.

3 voordelen van glutenvrij kattenvoer

  1. Voer zonder gluten bevat enkel gemakkelijk verteerbare bronnen van koolhydraten, zoals rijst.
  2. In de samenstelling van heel wat glutenvrij voer bevinden zich stoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van uw kat. Taurine is bijvoorbeeld voordelig voor het hart, inuline heeft een positief effect op de darmen, en meervoudig onverzadigde vetzuren dragen bij aan de gezondheid van de huid en de schoonheid van de vacht.
  3. De meeste maaltijden zonder gluten voor katten worden gemaakt van organische producten van de hoogste kwaliteit.

Glutenvrij kattenvoer bij PetsExpert

Wilt u goedkoop hoogwaardige voedingsproducten voor uw huisdier kopen? PetsExpert helpt u hierbij. In onze cataloog vindt u een ruime keuze aan producten aan betaalbare prijzen. Bij ons kunt u goedkoop glutenvrij kattenvoer kopen, evenals speeltjes, accessoires, verzorgingsproducten en vele andere artikelen voor huisdieren. U hoeft niet langer tijd te verspillen aan het zoeken naar producten in verschillende winkels, en telkens te betalen voor de levering. Hier vindt u al het nodige voor uw kat. Maak voordelige aankopen - wordt vandaag klant bij PetsExpert.