Koop online Voer voor katten Zonder suiker goedkoop bij PetsExpert

Kattenvoer zonder suiker

Uw selectie: Kattenvoer zonder suiker

Winkel per type: Kattenvoer - Speciaal dieet

Per pagina

Suikervrij kattenvoer

Alle katten zijn roofdieren die weinig koolhydraten nodig hebben. Vooral een hoog suikergehalte in de voeding doet het huisdier meer slecht dan goed. Koolhydraten in de samenstelling helpen de honger van de kat stillen, maar niet voor lang. Deze dient zich al gauw opnieuw te versterken. Het dier kan dus gewend raken aan overeten. Indien u uw huisdier wenst te beschermen tegen dit probleem, kies dan voor kwalitatief suikervrij kattenvoer. Dergelijke producten helpen u de gezondheid van uw huisdier onderhouden.


Soorten suikervrij kattenvoer


  • Volwaardig voer. Dit kan droogvoer of natvoer zijn. U kunt uw huisdier bijvoorbeeld een heilzaam voer van Josera geven.
  • Snacks. Deze geven u de mogelijkheid uw kat tussen de hoofdmaaltijden door te verwennen zonder risico op gezondheidsproblemen. Suikervrij snacks worden bijvoorbeeld geproduceerd onder het merk GranataPet.

2 voordelen van suikervrij kattenvoer

  1. Dergelijke producten helpen het risico op ontwikkeling van nierstenen in uw kat verlagen. Dit komt doordat suikervrij voer de normale werking van de organen in het urinewegstelsel niet verstoort.
  2. Voeding zonder suiker is een preventieve maatregel tegen diabetes.

Suikervrij kattenvoer bij PetsExpert

Kunt u slechts enkele minuten besteden aan het plaatsen van aankopen voor uw huisdier? In onze gestructureerde cataloog vindt u snel suikervrij voedsel. Daarnaast neemt het plaatsen van de bestelling een minimum van uw tijd in beslag. De managers van onze klantendienst beantwoorden indien nodig onmiddellijk al uw vragen. Mis geen enkele kans om suikervrij kattenvoer te kopen met slechts enkele muisklikken - begin nu meteen met het plaatsen van een bestelling bij PetsExpert.