De promotie is geldigop 21.10-31.10
Koop online Droogvoer  goedkoop bij PetsExpert

Droogvoer voor kittens Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Droogvoer :

Per pagina

Bestel Droogvoer in de online winkel van PetsExpert

Het droogvoer voor kleine katjes is een goedkoop soort voedsel voor uw kleine huisdier. In tegenstelling tot voer voor volwassen dieren, bevat het veel vitaminen en sporen die nodig zijn voor een goede ontwikkeling van het lichaam en de groei van een kat.

Soorten droog voedsel voor kleine katjes

Soorten voedsel voor kleine katjes, alsmede de producten voor volwassen katten, zijn onderverdeeld in 3 klassen:

  • Economisch - het goedkoopste soort voedsel. De basis van dit product is sojaproteïnen. Om het ​​dieet in evenwicht te brengen, moet deze klasse worden aangevuld met poly vitamine complexen.
  • Medium - dergelijke producten zijn niet veel duurder dan economische klasse voedsel, maar ze hebben meer voordelen. Ze bevatten bijproducten, vleesingrediënten, granen en soja.
  • Premium - het meest bruikbare en evenwichtige soort voedsel. Het bevat ultrafijne vleesproducten, groenten, poly vitaminen en minerale toevoegingen.

Eten met de smaak van vis, kip, konijn en rundvlees geniet de grootste populariteit onder onze afnemers.

Hoe kiest u voedsel voor kleine katjes

Bij de keuze van voedsel voor kleine katjes, geef de voorkeur aan producten van bekende merken. Als u het huisdier aan een dergelijk type voedsel laat wennen, koop in de eerste plaats verschillende soorten voedsel met verschillende smaken. Dan kunt u bepalen welke ingrediënten in de smaak vallen bij uw lieveling.

Dit soort producten verschillen door hoge calorische waarden, probeer daarom een dier niet te overvoeren. Vanaf de eerste levensmaanden stelt u een strikt schema vast voor de maaltijden van het huisdier. Vergeet niet: als u besloten hebt om een ​​kitten met droog voer te voeden, wees ervan overtuigd dat het huisdier voldoende vers water heeft.

Hoe kunnen wij helpen

Op PetsExpert wordt een breed scala aan gecertificeerd voedsel voor huisdieren gepresenteerd. U kunt voedsel voor kleine katjes in slechts enkele klikken kopen. Plaats de order nu en wij zullen uw aankoop in een paar dagen leveren - gegarandeerd! En als u vragen hebt, vraag onze online klantenservice. Onze adviseurs zijn blij om u te voorzien van aanvullende informatie en om te helpen bij de keuze van het noodzakelijk product.

Droogvoer  kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd