Koop online GimCat Kattenvoer bij PetsExpert

GimCat Kattenvoer

Verlaagde prijzen & aanbiedingen voor GimCat Kattenvoer

Kwalitatief hoogwaardige GimCat producten: Kattenvoer

Per pagina

GimCat Voer voor katten

Kattenvoeding van GimCat zijn producten die gemaakt zijn volgens hoge kwaliteitseisen. Het merk hoort bij H. von Gimborn GmbH Company. Het bedrijf maakt al meer dan een halve eeuw huisdierproducten.

Een breed aanbod aan GimCat kattenvoeding

 • Natte voeding. De fabrikant biedt voeding met verfijnde combinaties van ingrediënten. U kunt bijvoorbeeld kattenproducten kopen met malse kip, aangevuld met garnalen, kaas, mango of andere verfijnde componenten.
 • Romige snacks. Deze snacks zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. U kunt een snack kopen voor het versterken van het immuunsysteem, het behouden van een normale vertering of een positief effect op het haar.
 • Lekkernijen met vlees. De categorie heeft pâté en ook kleine lekkernijen met een vulling.
 • Knapperige snacks. Tussen de producten kunt u kiezen voor, bijvoorbeeld, een snack met biotine en zink, goed voor het haar of voor de gezondheid van de gewrichten van oude katten.
 • Gras. Het is ideaal als uw kat houdt van het kauwen op planten binnen en buiten uw huis. U kunt gemakkelijk gras thuis laten groeien met behulp van zaden van GimCat. Het is absoluut veilig voor katten en u hoeft zich er geen zorgen over te maken dat er chemicaliën in het lichaam van uw dier terecht komen.
 • Vlokken. Deze worden ontwikkeld voor groeiende dieren. De grote hoeveelheid calcium in het product draagt bij aan de vorming van sterke botten van jonge dieren. Daarbij helpen de vlokken bij het bevredigen van de voornaamste voedingsbehoeftes van een groeiend lichaam.  
 • Zuivelproduct. De fabrikant biedt pudding, melkvervangers en yoghurt die meewerken aan een goede werking van de darmflora.
 • Producten in de vorm van pasta’s. Ze zijn allemaal goed voor katten op hun eigen manier. U kunt dus ook kiezen voor een pasta die goed is voor de conditie van het urinestelsel.

De fabrikant biedt ook tabletten en kleine snacks, waar uw huisdier alle nodige vitamines en mineralen uit kan krijgen. Bovendien is er ook een SuperFood lijn verkrijgbaar. Deze bevat pasta’s, stokjes gemaakt van vlees en vis, en blikvoer. De fabrikant gebruikt componenten die goed zijn voor het lichaam van de kat. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor GimCat kattenvoeding met appels, tomaten en andere waardevolle plantaardige bestanddelen. De ingrediënten zijn rijk aan vitamines.


4 redenen op kattenvoeding van GimCat te kopen
 1. De producten zijn gemaakt van rauw materiaal. Daarbij gebruikt de fabrikant kwalitatieve verpakkingsmaterialen.
 2. In de compositie van de kattenvoeding van GimCat zitten geen waardeloze componenten.
 3. In de productlijn van het merk is de voeding ingedeeld op basis van de eigenschappen van de leeftijd van uw kat.
 4. De fabrikant biedt een grote hoeveelheid voeding en snacks zodat er altijd wel iets lekkers bij zit, zelfs voor zeer kieskeurige dieren.

De beste huisdierproducten bij PetsExpert

Zoekt u een kwalitatieve, maar betaalbare voeding voor uw kat? Neem contact op met PetsExpert. In onze webshop kunt u kattenvoeding van GimCat kopen, en ook voer van andere beroemde merken. Daarbij geven we onze klanten vaak kortingscodes, zodat u de voeding voor uw dier nog voordeliger kunt aanschaffen. Zorg voor uw kat en bestel vandaag nog een lekkere en gezonde voeding.

GimCat
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd