De promotie is geldigop 01.10-16.10
Koop online Graanvrij voer goedkoop bij PetsExpert

Graanvrij kattenvoer Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Graanvrij voer:

Winkel per type: Type

Per pagina

Bestel Kattenvoer van een allergie of graan in de online winkel van PetsExpert

Indien uw kat lijdt aan een allergie of spijsverteringsproblemen, heeft deze speciale voeding nodig. In de meeste gevallen vertonen deze dieren intoleranties voor bepaalde soorten granen. Dit probleem is verbonden aan gluten die zich in bepaalde granen bevinden. Indien producten met deze ingrediënten niet geschikt zijn voor uw huisdier, dient u een hoogwaardig granenvrij voer voor katten te kiezen. Deze maaltijden worden geproduceerd voor dieren met verschillende vereisten qua voedingsstoffen: voor actieve katten, voor gesteriliseerde dieren, enz. Daarnaast kunt u een voer kiezen op basis van de leeftijd van uw kat.

Soorten granenvrij kattenvoer

  • Droogvoer. Dit bestaat uit heerlijke brokken. Dergelijk voer helpt de mondhygiëne bij de dieren onderhouden. Producten van dit type kunnen bijvoorbeeld gekozen worden uit de artikelen van WIldcat en Hill`s.
  • Natvoer. Deze bestaan vooral uit paté of sneetjes vlees in saus of gelei. U kunt uw kat bijvoorbeeld natvoer van MAC`s of Bozita geven.
  • Snacks. In de meeste gevallen zijn dit delicatessen met natuurlijke vlees. Producten van dit type worden bijvoorbeeld vertegenwoordigd in het productaanbod van GranataPet en Catz Finefood.

3 voordelen van granenvrij kattenvoer
  1. In deze producten bestaat de bron van koolhydraten - en dus energie - vaak uit aardappelen. Dit ingrediënt wordt gekenmerkt door de gemakkelijke verteerbaarheid.
  2. Bepaald granenvrij kattenvoer bevat enkel vlees of vis. Dergelijke producten voldoen maximaal aan de natuurlijke noden van katten, aangezien de dieren carnivoren zijn.
  3. Met deze producten ontvangt uw huisdier vele voordelige stoffen, inclusief meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamines.

Granenvrij kattenvoer bij PetsExpert

Indien u niet veel tijd kunt spenderen aan het winkelen, wordt dan gewoon klant van onze online winkel. We hebben gezorgd voor een handige cataloog en de mogelijkheid om met enkele muisklikken een bestelling te plaatsen. Bovendien leveren we de goederen binnen de kortst mogelijk tijd. Contacteer PetsExpert om niet enkel voordelig, maar ook snel granenvrij kattenvoer te kopen.

Graanvrij voer kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd