Koop online GranataPet Kattenvoer bij PetsExpert

GranataPet Kattenvoer

Verlaagde prijzen & aanbiedingen voor GranataPet Kattenvoer

Kwalitatief hoogwaardige GranataPet producten: Kattenvoer

Per pagina

GranataPet Voer voor katten

Kattenvoeding van GranataPet is gemaakt volgens de Europese kwaliteitsstandaarden. Het wordt gemaakt in Duitsland en Oostenrijk. De belangrijkste eigenschap van dit natuurlijke dieet is de aanwezigheid van granaatappelzaden in de compositie. Door dit component zal het lichaam van uw huisdier waardevolle mineralen binnenkrijgen.

Een breed aanbod aan kattenvoeding van GranataPet

Het merk biedt de volgende productlijnen:

  • Symphonie. De productlijn omvat droge en natte voeding, gekarakteriseerd door de goed uitgebalanceerde compositie. De fabrikant kiest opmerkelijke componenten voor de productie van de artikelen. U kunt bijvoorbeeld voeding kopen met kalkoen en garnalen of met kip en wild.
  • DeliCatessen. Dit is een lijn van droge voeding en pâtés. Deze zijn gebaseerd op verfijnde bronnen van dierlijke proteïnen. Er zijn tegenwoordig bijvoorbeeld producten met fazantvlees, konijn, etc.

8 redenen om kattenvoeding van GranataPet te kopen
  1. De fabrikant test de producten niet op laboratoriumdieren.
  2. Het voer omvat geen granen, genetisch gemodificeerde producten en chemische conserveermiddelen.
  3. De voeding van het merk wordt gekenmerkt door een grote hoeveelheid vlees of vis. Dit maakt het zeer makkelijk verteerbaar.
  4. In de productlijn van het merk vindt u speciale voeding voor dieren die gesteriliseerd zijn. Dankzij het lage gehalte aan vet draagt het product bij aan het behouden van het normale gewicht.
  5. Sommige voeding van het merk is speciaal gemaakt voor kittens.
  6. GranataPet producten bevatten taurine. De substantie is goed voor de ogen en voor de hartfunctie.
  7. Zalmolie in de voeding is rijk aan waardevolle vetzuren. Deze stoffen hebben een positief effect op veel belangrijke processen in het lichaam. Daarbij dragen vetzuren bij aan de gezondheid van het haar.
  8. Droge voeding van GranataPet bevat kattenkruid. De meeste katten vinden dit lekker.

De beste huisdierproducten bij PetsExpert

Neem contact op met onze webshop om voordelig en snel kattenvoeding van GranataPet te kopen. Voor uw comfort bieden wij een gebruiksvriendelijke catalogus en een simpel bestelformulier. Bij PetsExpert bestelt u in een paar muisklikken. Daarbij leveren we alle producten zo snel mogelijk. Bestel bij PetsExpert en laat u verrassen!

GranataPet