Koop online Kattenmelk goedkoop bij PetsExpert

Kattenmelk Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Kattenmelk:

Spenen Set   van GimCat
GimCat
4,82 €*
5,60 €* 
Je bespaart 0.78 €*
Koop
Aan verlanglijst toevoegen
Op voorraad
Hot cheap offer

Bestel Kattenmelk in de online winkel van PetsExpert

Veel katten zijn dol op zuivelproducten. Gewone koemelk komt niet overeen met de fysiologische karakteristieken van katten. Dat komt omdat er te veel melksuiker (lactose) in deze melk zit. Gelukkig is er een speciale melk voor katten. Het wordt perfect verteerd, zelfs door dieren met een gevoelig spijsverteringssysteem.

Soorten melk voor katten

Er zijn soorten melk bestemd voor kleine katjes en volwassen katten. De kwalitatieve zuivelproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor kleine katjes zijn een volwaardig alternatief voor moedermelk. Het wordt verkocht samen met een kleine fles voor het voeden en een fopspeen.

Melk voor volwassen katten bevat een kleine hoeveelheid lactose. Het veroorzaakt, in tegenstelling tot melk van een koe, geen diarree bij katten en is heel gemakkelijk verteerbaar.

Taurine wordt toegevoegd aan sommige soorten melk voor katten. Het is een onvervangbaar aminozuur voor huisdieren dat zij regelmatig binnen moeten krijgen door voeding. Let op: als in het voedsel van uw kat veel vet zit, dan wordt taurine slechter opgenomen. Een tekort aan dit onvervangbare aminozuur verslechtert het zicht en spijsvertering, veroorzaakt een hartaandoening en verslechtert het immuunsysteem. Door melk met taurine worden deze problemen vermeden.

Hoe kiest u melk voor katten

Overweeg zeker de leeftijd van het huisdier en lees aandachtig de referenties van de producent.

Let erop dat sommige soorten melk voor kleine katjes ook geschikt zijn voor zwangere en voedende katten, oudere en verzwakte dieren.

Als u speciale aandacht besteed aan de huid en haren van het huisdier, raden we aan om melk voor katten met arachidonzuur te kiezen. Deze stof zal de vacht van een kat glimmend en mooi maken, zorgt voor de juiste bloedstolling, en zal ook de conditie van het spijsverteringskanaal en voortplantingssysteem verbeteren.

Als u melk in een grote fles koopt, is het belangrijk dat het deksel hersluitbaar is. In dit geval zal het product lang vers en bruikbaar blijven.

Hoe kunnen wij helpen

Via de website PetsExpert is het mogelijk om melk voor katten voor verschillende leeftijden te kopen. Elk product wordt gevolgd door een korte specificatie en daarom zult u eenvoudig een product kunnen kiezen dat bij uw huisdier past. En als u alsnog vragen heeft, aarzel dan niet om deze aan onze klantenservice te stellen. Wij garanderen:

  • hoge kwaliteit katten melk;
  • goede prijzen;
  • snelle levering die u aangenaam zal verrassen.

Melk is een delicatesse en een zeer nuttig product voor een kat. Behaag het huisdier – bestel nu meteen!

Kattenmelk kwaliteitsproducten voor Kat aan een aanvaardbare prijs