Koop online Uitrusting goedkoop bij PetsExpert

Uitrusting voor paarden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Uitrusting:

Gratis
bezorging
RelaxoPet RelaxoHorse
RelaxoPet
210,88 €*
Breng me
Aan verlanglijst toevoegen
Momenteel niet in voorraad

Bestel Uitrusting in de online winkel van PetsExpert

Voor het rijden, de training en de verzorging van paarden moet een zorgzame eigenaar veel verschillende accessoires in het arsenaal hebben. Dat precies, leggen we hieronder uit.

Soorten paardenaccessoires

Fokkers en paardensport liefhebbers adviseren de aanschaf van de volgende accessoires voor paarden:

  • Zadels. Dit zijn nodige attributen voor het paardrijden en een gedegen opleiding. Het is belangrijk om het passende zadel, dekkleed en stijgbeugels te kiezen, om uw huisdier tijdens rijden en trainingen van comfort te voorzien.
  • Hoofdstellen. Dit is een algemene benaming voor de accessoires voor het hoofd en de hals van paarden. Ze bestaan onder andere uit hoofdstellen, teugels, tuigen en hoofdstukken. Dit is allemaal nodig om het paard tijdens het rijden onder controle te kunnen houden.
  • Beschermende accessoires. Dit zijn specifieke accessoires voor de bescherming van de benen en de hoeven, om tijdens de actieve training blessures te voorkomen. Ze hebben speciale riemen, enkellaarzen en bandages.
  • Zadeldekken en dekens. Speciale stoffen dekken die zijn ontworpen om het paard bij slecht weer en rugletsel door het zadel tijdens de training te beschermen. Ze zijn gemaakt van ruwe en zachte soorten stoffen.
  • Accessoires voor de paardenverzorging. Er zijn veel soorten producten die bijdragen aan de gezondheid van het paard. Dit zijn diverse borstels, kammen, producten voor het onderhoud van het paardentuig, shampoos en andere cosmetica.

Hoe kiest u paardenaccessoires

Om de juiste paardenaccessoires te kiezen, moet u aangeven voor welk specifieke doeleinde ze worden gebruikt. Zo verschillen zadels voor paardrijden en actieve training in de vorm en bevestiging. Het tuig mag voor het paard geen ongemak veroorzaken. Anderzijds moet het sterk genoeg en duurzaam zijn, zodat u uw paard goed onder controle kunt houden. Vergeet niet dat goed gekozen en goed passend paardentuig het rijden voor u en uw paard een stuk prettiger maken.

Het ras en de leeftijd van uw dier moeten in acht worden genomen wanneer u accessoires voor paarden koopt.

Hoe wij u kunnen helpen

Er is een groot aanbod aan producten voor paarden op PetsExpert verkrijgbaar. Hier kunt u absoluut alle benodigde accessoires voor het rijden en de training kopen. Wij werken samen met bekende producenten en daarom hebben al onze producten een gegarandeerde kwaliteit.

Plaats nu het gewenste product in uw winkelwagentje, plaats de bestelling, maak de betaling over en wij zullen dan uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Verspil geen tijd - doe nu uw bestelling!

Uitrusting kwaliteitsproducten voor Paarden aan een aanvaardbare prijs