Koop online Voedingssupplementen goedkoop bij PetsExpert

Voedingssupplementen voor paarden Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Voedingssupplementen

Geselecteerde Voedingssupplementen merken voor u

Aanbod van de week

Bestel uit het productaanbod van onze Voedingssupplementen:

 • Bestsellers
 • In aanbieding
 • Nieuwe goederen

Bestel Voedingssupplementen in de online winkel van PetsExpert

Paardenvoer supplementen zijn gezonde toevoegingen aan de hoofdvoeding van uw huisdier. Verschillende voedingssupplementen zijn erg belangrijk voor dieren die vooral worden gevoed met hooi of begrazing gras.

Soorten paarden voedingssupplementen

Er zijn veel voedingssupplementen in dierenwinkels verkrijgbaar. Deze producten kunnen worden ingedeeld op basis van diverse kenmerken:

 • naar herkomst: natuurlijke of synthetische;
 • naar de staat: vloeibare, poedervormige of korrels;
 • naar ingrediënten: mineralen, vitaminen, aminozuren;
 • naar effect: voor de balans, voor kalmerende en stimulerende werking.

Laten we eens kijken naar de belangrijkste soorten paardenvoer supplementen. Evenwichtige toevoegingen compenseren de hoeveelheid nutriënten in het dieet van het dier. Dergelijke producten kunnen vitaminen, mineralen en synthetische aminozuren bevatten. Voedingssupplementen zijn er in korrelig of kruimelig mengsel.

Evenwichtige supplementen zijn zeer geschikt voor regelmatig gebruik op de lange termijn. De dagelijkse dosis moet individueel worden bepaald (op basis van de leeftijd, de conditie en belasting van het paard). De behoefte aan vitaminen neemt toe:

 • in de herfst- en winterperiode;
 • bij ziekte en herstel;
 • bij stress;
 • bij intensieve belasting (wedstrijden, hard werken, drachtige merries);
 • tijdens de zwangerschap en zogen.

Speciale supplementen worden gebruikt bij problemen van organen of functies. Dit soort voedingssupplement is als een medicatie. Er zijn voedingssupplementen voor de spiergroei, gezondheid van de gewrichten en meer.

Hoe kiest u voedingssupplementen voor paarden

Voordat u een aankoop doet moet u nagaan welke voedingstekorten uw paard heeft en moet u erop toezien dat het door u gewenste product deze elementen in voldoende mate bevat.

Een te grote hoeveelheid vitaminen en mineralen is niet raadzaam. Het zal beter de hulp van een goede dierenarts in te schakelen bij de keus van een evenwicht brengend supplement.

Wanneer u specifieke voedingssupplementen wilt kopen, moet u het exacte probleem aangeven dat u wilt verhelpen. Een consult bij dierenarts is hiervoor belangrijk. Zo kan het voor de gewichtstoename van uw paard nodig zijn om zijn tanden te verzorgen of neem wat nuttig voedsel aan zijn dieet toe te voegen, in plaats van supplementen te geven. In andere gevallen zal een minder krachtig dieet helpen om uw dier actiever te maken.

Het kiezen van paarden voedingssupplementen is zeer moeilijk als een paard ook medicatie krijgt. Zorg ervoor dat het voedingssupplement met de medicatie te combineren is.

Het is niet nodig om een paard veel verschillende voedingssupplementen te geven. Diverse supplementen kunnen de doelmatigheid van andere verminderen of zelfs tot schadelijk combinaties leiden. Wees oplettend als u voedingssupplementen van meerdere producenten gaat mengen.

Bewaar de vitaminesupplementen in goed afgesloten verpakkingen en in donkere ruimtes. Voedingsstoffen kunnen oxideren en bederven.

Hoe wij u kunnen helpen

PetsExpert is een online winkel waar u voedingssupplementen van allerlei doeleinden kunt kopen. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers en zien erop toe dat alle producten in ons assortiment redelijke zijn geprijsd. Het team van PetsExpert helpt u graag bij uw keuze voor voedingssupplementen en zal uw bestelling in no time verzenden.

Koop met een paar muisklikken voordelige paardenvoer supplementen. Doe nu uw bestelling!

Voedingssupplementen kwaliteitsproducten voor Paarden aan een aanvaardbare prijs