Koop online Verlichting goedkoop bij PetsExpert

Verlichting terrarium Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Verlichting

Geselecteerde Verlichting merken voor u

Aanbod van de week

Bestel uit het productaanbod van onze Verlichting:

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Bestel Verlichting terrarium in de online winkel van PetsExpert

Terrariumdieren hebben verlichting van hoge kwaliteit nodig. Het dient zo goed mogelijk overeen te komen met de typische verlichting in hun natuurlijke omgeving. Gebruik gespecialiseerde verlichting om het uw huisdier aangenaam te maken.

Soorten verlichting voor het terrarium

Er zijn 3 categorieën in verlichting voor terrariums:

  • lampen;
  • verlichtingsarmatuur;
  • accessoires.

Lampen verschillen in lichtkwaliteit, aangeduid als hun kleurweergave-index. Hoe hoger deze index, hoe beter het licht overeenkomt met de natuurlijke verlichting, wat van het grootste belang is voor reptielen.

Terrariums worden vaak uitgerust met UV-lampen naast de gewone gloeilampen. Dit komt door het feit dat vele exotische huisdieren UV-straling vereisen.

Lampen worden bevestigd in verlichtingsarmaturen. U kunt kiezen tussen behuizingen en woningen met indraai- of LED-lampen, evenals rechtlijnige armaturen voor LED-lampen.

Onze klanten tonen vaak interesse in accessoires die ervoor zorgt dat huisdieren niet rechtstreeks met de lampen in contact komen, evenals kabelverbindingen, voorschakelapparaten, houders en draadbescherming.

De juiste verlichting kiezen voor uw terrarium

We raden aan lampen te kiezen met hittebestendig porseleinen fittingen. Nog een geweldige functie om naar uit te kijken is de aanwezigheid van groeven om thermometers of hygrometers in te plaatsen.

Houdt bij aankoop van lampen rekening met de capaciteit van de lamp en het te verlichten gebied. 4-6 tl-lampen met 20-40 watt capaciteit zijn bijvoorbeeld voldoende om een terrarium van gemiddelde grootte met een slang te verlichten. U kunt ook krachtigere lichtbronnen gebruiken: 125, 200, en 400 watt.

Een goede manier om de juiste UV-lamp te kiezen, is te letten op het UVA- en UVB-spectrum. Beide worden aangeduid als een percentage. UVA bestaat gewoonlijk uit 30% van de straling. UVB kan variëren van 2 tot 8% van een spectrum.

Een goed verlichtingssysteem voor een terrarium kiezen is gemakkelijk: let gewoon op de noden van uw huisdier. U dient exact te weten welke verlichting de soort nodig heeft. Het nagaan bij een specialist helpt u de juiste keuze te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

U kunt verlichtingsuitrusting voor terrariums aan een geweldige prijs vinden in onze online winkel. Het personeel bij PetsExpert staat steeds klaar indien u hulp nodig heeft bij de keuze van een artikel. Een bestelling plaatsen vereist slechts enkele muisklikken en bijna geen tijd!

Vandaag is een ideale dag om een koopje te doen. Bestel alles wat u nodig hebt om uw terrarium te verlichten, en we leveren uw aankoop binnen de kortst mogelijk tijd!

Verlichting kwaliteitsproducten voor Terrarium aan een aanvaardbare prijs