Koop online Wilde vogels goedkoop bij PetsExpert

Voer voor wilde vogels Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Wilde vogels

Geselecteerde Wilde vogels merken voor u

Aanbod van de week

Bestel uit het productaanbod van onze Wilde vogels:

  • Bestsellers
  • In aanbieding
  • Nieuwe goederen

Bestel Voermiddelen voor wilde vogels in de online winkel van PetsExpert

Vogels passen zich goed aan het buitenleven aan en verzamelen zelf hun voedsel. Maar zij hebben aanvullende zorg nodig, net als hun soortgenoten die in huis wonen. Toon uw zorg - schaf speciale producten voor wilde vogels aan.

Soorten producten voor wilde vogels

De belangrijkste soorten producten voor wilde vogels zijn voer en vogelhuisjes met feeders.

Hoogwaardig voer voor wilde vogels voorziet in alle benodigde vitaminen en mineralen.

Voer voor wilde vogels kunnen als volgt worden ingedeeld:

  • Zomer - het is gemaakt met betrekking tot de behoeften van uw huisdieren in de warmere maanden. Bijvoorbeeld rundervetballen met rozijnen, rozenbottels en andere bessen;
  • Winter - dit aanvullende voer helpt de in het wild levende vogels om de koude tijdens de winter te overleven, wanneer ze kunnen last ondervinden van een tekort aan voedsel. Er zijn bijvoorbeeld hoge-calorie voeren van noten, zaden, wormen en insecten;
  • Voor alle seizoenen - deze universele voeding bevat verschillende zaden, granen, bessen, noten en vruchten.

Als u uw gevederde gasten wilt verwennen met iets speciaals, kunt u gele of rode Chinese gierst voor hen kopen.

U moet speciale feeders voor vogelhuisjes kopen, zodat de traktaties gemakkelijk kunnen worden gegeten. In deze huisjes kunnen de vogels zich in het koude seizoen opwarmen.

Vogel feeders kunnen bestaan uit het volgende:

  • Een plaat of platvorm feeder is een plaat met dak. Deze feeders worden aan bomen opgehangen of op een speciale stand bevestigd;
  • Een silo feeder heeft zitplekken naast de voerplek;
  • Een huisje of een vultrechter zijn producten die zijn ontworpen om het aanzien van uw tuin te verbeteren.

Hoe kiest u specifieke producten voor wilde vogels

Wanneer u een feeder kiest, let dan op de kwaliteit ervan. U moet ook de juiste producten voor wilde vogels uitkiezen, neem de smaak en de gewoonten van de verschillende soorten in aanmerking. Dus vinken en kardinalen eten bijvoorbeeld zonnebloempitten. En andere vogels, zoals spechten en mezen, geven er de voorkeur aan om het voer op te pakken en daarmee naar een veilig punt weg te vliegen. Vogels die insecten eten (kraaien, eksters), zullen hun voedsel zeer waarderen in de vorm van meelwormen. Witte gierst is geschikt voor vogels die van de grond eten, zoals duiven en mussen.

Als u een vogel feeder aanschaft, zorg er dan voor dat deze het voedsel beschermt tegen regen. Het product moet duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en niet-toxisch zijn. Het vogelhuisje mag geen scherpe randen hebben, waardoor vogels zich kunnen verwonden. En om vogels te kunnen laten zwemmen en drinken, moet u een speciaal bad in de vogel feeder plaatsen.

Wanneer u de feeder uitkiest, neem dan de kenmerken van het soort waarvoor deze bestemd is in aanmerking. Plaat feeders kort boven de grond zijn geschikt voor mussen, merels en duiven geschikt. En silo feeders zijn geschikt voor kleine vogels.

Hoe wij u kunnen helpen

In onze winkel kunt u diverse soorten producten voor wilde vogels aanschaffen, of het nu voor merels, mezen, roodborstjes of elke andere vogelsoort is - allemaal tegen redelijke prijzen. Alle producten die in de catalogus PetsExpert worden aangeboden zijn van een eersteklas kwaliteit. Bespaar u het shoppen - bestel nu!

Wilde vogels kwaliteitsproducten voor Vogel aan een aanvaardbare prijs