Waarom u een hondenbench nodig hebt en hoe de juiste kiezen

De New York City Subway heeft recent een strikte regel geïntroduceerd: honden worden niet langer op de metro toegelaten, tenzij ze zich in een bench bevinden. Als resultaat startte men een leuke flashmob #subwaydog, waarbij eigenaars van honden het tegen elkaar opnamen om hun harige vrienden op de meest creatieve manier te transporteren.

Een transportbench voor honden is niet enkel een rekwisiet voor een grappige selfie met uw huisdier, maar kan uw leven ook gemakkelijker maken. Een sleutelelement dat honden onderscheidt van andere huisdieren, is hun mobiliteit, en dit nuttige accessoire kan dit drastisch versterken. Maar wanneer men een hondenbench moet kopen, worden eigenaars van honden plots overstelpt met de overvloed aan keuze. Hoe kunt u zeker zijn dat u de juiste keuze maakt? Het antwoord op deze twee vragen kan helpen.

Ten eerste, wat is de grootte van uw hond? Neem een meetlat bij de hand en meet uw lieverd. Onthoud dat uw hond comfortabel moet kunnen staan, neerliggen en ronddraaien. Eigenaars van modieuze Dwergkeeshonden of Franse Buldogs hebben een duidelijk voordeel, aangezien er heel wat meer hondenbenches zijn voor kleine hondenrassen. Gelukkige eigenaars van Kaukasische Owcharkas hebben echter ook iets om uit te kiezen.

Ten tweede, waarom hebt u een transportbench nodig? Een zachte tas is bijvoorbeeld goed voor een wandeling in de stad, terwijl een plastic kooi geschikt is voor een bezoekje aan de dierenarts.

Laat ons een kijkje nemen in de top 3 soorten benches in onze online winkel:

Rugzakken

Rugzakken Hondenbench

Little Moon – Shutterstock

Dit model is geweldig voor iemand die gewend is aan een actieve levensstijl. Een rugzak is goed voor halfgrote honden en kleine vrienden. De harde ergonomische achterzijde en verstelbare schouderriemen zijn absoluut een pluspunt voor de eigenaar. Het voornaamste voordeel van een rugzak is de functionaliteit: ze vouwt compact samen en kan in de passagiersruimte van een auto of op een fiets vastgemaakt worden. Zij die houden van wandelingen waarderen vast de 2-in-1 modellen die geleverd worden met verwijderbare wielen en een inschuifbaar telescopisch handvat, aangezien zelfs een kleine pup na verloop van tijd zwaar wordt.

Handtassen en Draagslings

Als u een eigenaar bent van een Yorkshire Terriër of een Chihuahua, waardeert u vast het gemak van een zachte draagtas. Dit is een geweldige manier om met een kleine hond door de stad te wandelen. Het heeft ook niet langer problemen om openbare plaatsen te bezoeken. In Europa kunt u een hond bijvoorbeeld meenemen naar een museum in een tas! Tassen komen in winter- en zomerversies, afhankelijk van de gebruikte materialen. Nog een leuke bonus is het feit dat u ze in de machine kunt wassen!
Een draagsling is een sportief model waarbij u beide handen vrijhoudt.

Plastic kooien

Dit model wordt vaak “een draagbaar huis” genoemd. Het is een “must have” voor iedereen die graag een huisdier meeneemt op reis. Het is belangrijk om de juiste grootte van het transportmiddel te kiezen om te voldoen aan alle noden van uw hond, aangezien vliegen stresserend werkt, en vliegen in krappe ruimtes twee keer zoveel stress met zich meebrengt. In een ruime kooi blijft uw hond zelfs tijdens een lange vlucht van meerdere uren comfortabel. In dit geval is het beste om modellen te selecteren met een waterfles. Maar het voornaamste aspect is het zorgvuldig doornemen van de vereisten van de vliegmaatschappij, alvorens u een transportkooi koopt. Elke vliegmaatschappij heeft duidelijke vereisten voor het transport van huisdieren, en het is van groot belang ervoor te zorgen dat uw transportkooi hieraan voldoet, anders worden ze niet toegelaten op het vliegtuig!
Als u andere vragen hebt over de keuze van het juiste transportmiddel, laat het ons weten! PetsExpert helpt u graag verder.

Leave a Reply