Koop online Draagtas goedkoop bij PetsExpert

Draagtas voor honden Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Draagtas:

Winkel per type: Draagtas - Type

Per pagina

Bestel Hondentas in de online winkel van PetsExpert

Hondentassen zijn belangrijke en noodzakelijke accessoires voor elke eigenaar van een hond van een decoratief ras. Als uw huisdier gevoelig is voor ​​stress, ervan houdt om op de arm te reizen of bang is van omringende mensen of honden, dan is de hondentas voor u noodzakelijk.

Typen en soorten hondentassen

Hondentassen zijn onderverdeeld in verschillende types. Zo zijn er speciale winter, zomer en tussenseizoen hondentassen. Ze verschillen van elkaar in kwaliteit en dichtheid van het materiaal waar ze van gemaakt zijn. Let erop dat materiaal makkelijk schoon te maken is en snel droogt.

Ook zijn er een aantal belangrijke algemene typen hondentassen:

  • Zachte hondentassen zijn de meest populaire modellen van dit moment. Ze hebben verschillende vormen, ze zijn ongetwijfeld voorzien van een netwerk raam en hebben riemen aan een of beide zijden.
  • Hondentassen op wielen zijn bestemd voor grote honden met een gewicht van ongeveer 6 kilo.
  • Rugzak dragers zijn alleen geschikt voor honden van decoratieve rassen.
  • Plastic containers zijn de sterkste en meest duurzame hondentassen. Ze kunnen een gewicht tot 24 kg bevatten.

Belangrijk element van elke tas voor honden is de lange steel die gewoon nodig is tijdens lange reizen.

Hoe kiest u een hondentas

Om een hondentas te kiezen is het allereerst noodzakelijk om de grootte en het gewicht van het huisdier te overwegen. Vergeet niet dat het voldoende plaats voor beweging in de drager moet hebben. Dragers moeten van sterk en kwalitatief materiaal worden gemaakt. In het geval van honden van kleine rassen verdwijnen deze criteria naar de achtergrond.

Ook is het de moeite waard om rekening te houden met de specifieke doelen voor u een hondentas aanschaft. Voor vluchten kunt u kiezen voor een plastic container en zachte hondentassen zullen bij uitstek voor reizen met de auto geschikt zijn.

U moet niet vergeten dat het belangrijkste criterium bij de keuze van de producten voor dieren de veiligheid is. Geef de voorkeur alleen aan bekende merken zodat u niet teleurgesteld zult worden in de aankoop. De gezondheid van uw favoriet ligt in uw handen, daar moet u niet op besparen.

Hoe kunnen wij helpen

In onze catalogus worden alle soorten hondentassen gepresenteerd. We zorgden ervoor dat u een hondentas kunt kopen die lange tijd mee zal gaan en in de smaak zal vallen bij u en uw huisdier. Verspil geen tijd - kies de hondendrager uit de lijst, voeg deze toe aan de winkelwagen en voltooi uw bestelling. En we zullen alle producten in de kortst mogelijk tijd leveren.

Hondenbuggy's en roltassen zijn speciale producten voor transport van en wandelen met kleine honden. Ze zijn comfortabeler en stijlvoller dan de gebruikelijke transportkooien, en zijn ontworpen voor korte ritten.

Soorten hondenbuggy's en roltassen

Er bestaan enkele fundamentele verschillen tussen de voornaamste soorten hondenbuggy's en roltassen. Hondenbuggy's zijn bijvoorbeeld altijd uitgerust met wielen, en worden gebruikt om kleine kalme honden uit wandelen te nemen.

Roltassen zijn een veelzijdiger product. Hun vorm doet denken aan gewone tassen met een scharnierende wand of een speciale zak. Ze worden meestal gebruikt om de hond voor kleine afstanden te vervoeren, bijvoorbeeld naar de dierenarts.

Hoe hondenbuggy's en roltassen kiezen

Indien u de juiste hondenbuggy's en roltassen wenst te kiezen, dient u rekening te houden met de grootte van uw huisdier. Er dient voldoende ruimte te zijn zodat de hond comfortabel neer kan liggen.

Onthoud dat deze producten niet gebruikt dienen te worden tijdens lange reizen en vliegreizen. Indien u een oude, zieke hond in een hondenbuggy wilt vervoeren, zorg ervoor dat er een speciaal ondersteunend harnas in geïnstalleerd is.

Hoe kunnen wij u helpen?

In onze online winkel PetsExpert vindt u de beste producten voor uw huisdier. Het is eenvoudig om hondenbuggy's en roltassen te kopen op onze site. Kies de producten die u leuk vindt en plaats nu meteen uw bestelling. Laat uw huisdier zich op elk moment stijlvol en vrolijk voelen.

Indien u vragen heeft, kunt u deze stellen aan de specialisten van onze klantendienst. Zij helpen u de ideale producten voor uw huisdier kiezen aan betaalbare prijzen.

Draagtas kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs