Bay-o-Pet huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Bay-o-Pet producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Bay-o-Pet en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Bay-o-Pet.

Bay-o-Pet Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Bay-o-Pet - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het handelsmerk Bay-o-Pet is eigendom van het bedrijf Bayer. Dit is een Duitse holding die al meer dan 150 jaar bestaat en een ruime verscheidenheid aan producten vervaardigd. Een van de meest populaire werkvelden van Bayer, is het vervaardigen van huisdierproducten.

Bay-o-Pet producten

  • Haar- en huidverbeterende pillen. Het product bevat kwalitatief hoogwaardige eiwitten, de bron van alle noodzakelijke aminozuren voor de gezondheid van uw huisdier. Vooral methionine in deze pillen neutraliseert giftige stoffen en reinigt bloedvaten. Dit bestanddeel heeft bovendien zijn aandeel bij de vorming van taurine, wat het gezichtsvermogen bevordert en vetten afbreekt in het darmkanaal.
  • Oorverzorgingsproducten. Dankzij deze producten kunt u zorgvuldig vuil en oorsmeer verwijderen alsook afkomen van die onaangename geur uit de oren van de hond.
  • Voedingssupplementen voor een gezond bewegingsapparaat. Deze producten versterken botten, gewrichten en kraakbeen van het huisdier.
  • Gebitsverzorgingsproducten. In het assortiment van Bay-o-Pet worden speciale kauwstrips aangeboden. Zij reinigen de tanden van het huisdier. Zij helpen tandsteen verwijderen, en beschermen tegen tandbederf en parodontitis. Deze smakelijke strips veroorzaken geen darmproblemen en bevatten gezonde bestanddelen voor huisdieren, zoals kwalitatief hoogwaardige eiwitten.
  • Huidspray. Met behulp van dit middel helpt u uw huisdier van onaangename symptomen als een schilferige, jeukende en droge huid af. Dankzij zo'n spray zal het haar van uw huisdier glanzen.

Voordelen van Bay-o-Pet producten

Elk product vervaardigd door het bedrijf Bayer wordt geproduceerd overeenkomstig de laatste ontwikkelingen in de veterinaire wetenschap. Daarom zijn de producten van het merk Bay-o-Pet zo doeltreffend. De meeste middelen zijn universeel en geschikt voor zowel hond als kat. Dit bespaart u geld en tijd indien u verschillende huisdieren heeft.

Hoe kunt Bay-o-Pet online kopen

Bent u ervan overtuigd dat huisdierproducten kwalitatief hoog en gezond moeten zijn? Dan zult u de webwinkel van PetsExpert zeker leuk vinden. Hier vindt u enkel de beste producten door bewezen fabrikanten waaronder zich het Duitse merk Bay-o-Pet bevindt. De producten van deze lijn houden uw huisdier gezond en sterk. Wij willen dat uw huisdier enkel het beste krijgt, daarom hebben we betaalbare prijzen vastgesteld voor alle producten. Bovendien hebben we vaak promoties en bieden we kortingen. Daardoor heeft u de kans om alle noodzakelijke producten voor uw kat of hond te kopen aan een voordelige prijs.

U kunt Bay-o-Pet producten nu kopen: kies wat u leuk vindt, voeg het toe aan uw winkelmandje en vul het contactformulier in. Uw bestelling zal onmiddellijk verwerkt en binnen de kortst mogelijk tijd geleverd worden. Mis geen enkele gelegenheid om alle noodzakelijke producten voor uw huisdier te kopen - bestel nu!

Bay-o-Pet Kwaliteitsproducten aan een goede prijs