Landfleisch huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Landfleisch producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Landfleisch en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Landfleisch.

Landfleisch Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Landfleisch - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

De LandFleisch productlijn wordt geproduceerd door het bedrijf Dr. Alder’s Tiernahrung GmbH. Het bedrijf is opgericht door Manfred Alder in 1978. In het begin maakte deze fabrikant alleen droge voeding, maar later werd de productlijn ook uitgebreid met andere voedingssoorten voor huisdieren. Dr. Alder’s voeding lijkt op het natuurlijke dieet van dieren. Ieder component van de producten van dit merk kan ook gegeten worden door mensen.

Dr. Alder's LandFleisch huisdierproducten

  • Natte voeding voor honden. Het assortiment van het merk omvat 4 soorten producten: voor puppy’s, voor volwassen dieren, voor oudere honden, voor dieren die allergisch zijn. Voedsel voor puppy’s ondersteunt de ontwikkeling van het organisme van dieren, verbetert het metabolisme en helpt uw dier actiever en blijer te zijn. De producten voor volwassen honden omvatten speciale voedingssoorten die goed zijn voor de maagfunctie, en de conditie van huid en haar. Het voer voor oudere dieren geeft hun lichamen de nodig energie. De fabrikant maakt speciale voeding met één bron van eiwitten, voor dieren met een gevoelige maag. Bovendien is er met dit voer minder risico van allergieën.
  • Voedingssupplementen voor honden. Deze categorie omvat vlokken met fruit, groente en kruiden. Zulke producten zitten vol hoogwaardige koolhydraten. Deze vlokken kunnen gebruikt worden met Dr. Alder’s natte voeding.
  • Snacks voor honden. De snacks bestaan uit gedroogd vlees en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De productlijn van het bedrijf biedt ook snacks voor huisdieren die niet tegen bepaalde soorten eten kunnen. Deze producten hebben maar één bron van eiwitten.
  • Droge voeding voor honden. Het is een graanvrij product met 70% natuurlijk vlees. Deze voeding bevat knapperige smaakvolle brokjes, waar uw dier van zal smullen.
  • Natte voeding voor katten. Sappige voeding met veel vitamines, mineralen en aminozuren zijn te vinden in deze categorie. Deze voeding is niet alleen lekker, het is ook gezond. Ze ondersteunen de gezondheid van de huid, het immuunsysteem van het lichaam en verbeteren het metabolisme.
  • Kattensnacks. Dr. Alder’s snacks van natuurlijke vis en vlees zijn een gezonde toevoeging aan het voornaamste dieet van huisdieren. Deze snacks bevatten geen zoetstoffen, smaakstoffen en kleurstoffen.

Voordelen van Dr. Alders Landfleisch huisdierproducten

Voeding, snacks en toevoegingen van dit label bevatten geen kunstmatige componenten: kleur- of smaakstoffen. Bijproducten zijn verwerkt in voeding en snacks: longen, lever, hart. Katten en honden zijn dol op deze ingrediënten. Als uw huisdier producten van Dr. Alder eet, krijgt uw huisdier alle dierlijke eiwitten binnen die hij nodig heeft voor zijn gezondheid. Vitamines en mineralen zullen het organisme van het huisdier binnenkomen via de biologische groenten die in deze producten zitten.

Dr. Alder’s bedrijf koopt rauwe materialen van Duitse boeren. Alle producten die gebruikt worden voor dit merk krijgen kwaliteitscertificaten. Producten van dit merk combineren goede smaak en gezonde werkingen.

Hoe koopt u Dr. Alders Landfleisch online

U vindt verscheidene producten van dit merk voordelig bij de PetsExpert online-shop. Hier kunt u bestellen, zonder te veel moeite en zo snel mogelijk. U hoeft alleen maar de volgende drie stappen uit te voeren: voeg de producten toe aan het winkelmandje, vul het contactformulier in en kies de gewenste betaalmethode. Uw aankoop wordt binnen de kortste keren geleverd. Heeft u vragen over ons assortiment of de werking van de winkel? Vraag het aan de professionals van onze klantendienst. Bestel nu Dr. Alder’s Landfleisch producten, omdat uw huisdier de beste voeding verdient!

Landfleisch Kwaliteitsproducten aan een goede prijs