Fleischeslust huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Fleischeslust producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Fleischeslust en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Fleischeslust.

Fleischeslust Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Fleischeslust - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Voedingsproducten voor dieren worden gemaakt onder het label Fleischeslust. Het is een Duits bedrijf, wat al succesvol werk doet sinds 2011. Voeding van dit label bevat 80-100% natuurlijk vlees.

Fleischeslust huisdierproducten

  • BARF voeding. Dit zijn bevroren voedingsproducten. Er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in rauwe conditie in; er zijn geen samengeperste korrels, zoals in de meeste hondenvoeding. U kunt producten kiezen die bestaan uit verscheidene soorten vlees, of voedingssupplementen met groente en fruit. Met behulp van BARF voeding kunt u natuurlijk en gebalanceerd voer aan uw huisdier geven.
  • Natte voeding. In het Fleischeslust assortiment zitten producten voor honden en voor katten. Dit is glutenvrije voeding, ook goed voor dieren met een gevoelige maag. Voor honden kunt u kiezen uit vleesmenu’s met aardappelen en andere groente, rijst en kruiden. Voor katten maakt de fabrikant voeding met vlees en gist, eieren en zeewier. Het gehalte aan dierlijke eiwitten in deze maaltijden is 93%. Alle producten worden verkocht in verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijke materialen.
  • Steakhouse Pure productlijn voor honden. Het omvat worsten en voeding in blik, die helemaal uit vlees bestaan Deze producten bevatten makkelijk verteerbare eiwitten, afkomstig uit kalkoen, lam en rund. Geselecteerde filet, hart en lever worden gebruikt voor de vervaardiging van deze maaltijden. Zulke voeding is goed voor dieren die gevoelig zijn voor eten, en dieren die allergisch zijn. U kunt de producten uit de Steakhouse Pure lijn combineren met vlokken en garnering van groente.
  • Voedingssupplementen voor honden. Gespecialiseerde producten, die dieren helpen herstellen na ziekte, of na intense fysieke belasting, worden gemaakt onder het label Fleischeslust. In het assortiment van het label vindt u kruidenmengsels, plantenoliën en groente. Deze supplementen helpen het immuunsysteem van dieren te versterken, hebben een positieve impact op de vorming van bloed en versnellen het herstel van weefsel.
  • Snacks voor honden. Het bedrijf maakt verscheidene soorten snacks: vleesblokjes, gedroogde koeien- of varkensoren, snacks gemaakt van koeienhuid. Alle rauwe materialen worden op twee manieren behandeld: door ze te drogen in de open lucht en te vriesdrogen (drogen van bevroren producten in een vacuüm). Zo behouden de ingrediënten alle goede eigenschappen.

Voordelen van Fleischeslust huisdierproducten

Natuurlijk hoogwaardig vlees, wat dieren alle nodige dierlijk eiwitten geeft, zit in de producten van dit merk. Alle rauwe materialen voor snacks worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om te zien of deze voldoen aan de kwaliteitseisen. Er zitten geen kunstmatige toevoegingen, bijproducten, soja of zoetstoffen in de producten.

Hoe koopt u Fleischeslust online

Op de PetsExpert website koopt u voordelige producten van dit merk. De beste voeding en snacks van Fleischeslust vindt u in onze handige catalogus. Dankzij korte informatieve beschrijvingen en een goed navigatiesysteem, selecteert u makkelijk het product dat u voor uw dier nodig heeft. Een bestelling plaatsen duurt maar een paar minuten, en u kunt zelf uw betaalmethode kiezen. Bovendien kunnen onze professionals u informatie geven over de voorwaarden en de producten, en u helpen bij het maken van uw keuze.

Geeft u om de gezondheid van uw dier, en wilt u hem de beste voeding geven? U heeft niet veel tijd nodig voor het selecteren van de juiste voeding voor dieren. Koop Fleischeslust producten van PetsExpert snel en voordelig!

Fleischeslust Kwaliteitsproducten aan een goede prijs