Frigera huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Frigera producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Frigera en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Frigera.

Frigera Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Frigera - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Het bedrijf Frigera AG werd opgericht in België. Het bedrijf maakt al ongeveer 30 jaar organische voedingsproducten voor huisdierdieren. De fabrikant maakt vleesproducten van dieren, die natuurlijke voeding eten zonder hormonen. Voeding van dit merk is van de premium klasse.

Frigera huisdierproducten

  • Bevroren voeding. De fabrikant biedt vlees, bijproducten en botten voor huisdieren. Rauwe materialen ondergaan een milde behandeling, waardoor alle producten hun gezonde eigenschappen behouden.
  • Kauwsnacks. Dit zijn aromatische lekkernijen, waar geen chemische toevoegingen in zitten (smaakversterkers, smaakstoffen en kleurstoffen). Rauwe materialen voor snacks zijn natuurlijk gedroogd, zodat deze alle gezonde eigenschappen behouden.
  • Snacks. Heerlijke producten in de vorm van strips, rolletjes, stokjes en andere varianten.

Voordelen van Frigera huisdierproducten

Er worden alleen rauwe materialen van de beste kwaliteit gebruikt voor de fabricage.

De fabrikant houdt zich aan de regels voor opslag en transport. Daarom kan het bedrijf garanderen dat ieder product vers is.

De Frigera producten zullen een goed basisdieet voor huisdieren vormen, die met een BARF systeem gevoerd worden. Deze producten bevatten veel goede stoffen, die nodig zijn voor een actief en gezond leven.

Hoe koopt u Frigera online

U kunt voordelige producten van dit merk kopen bij de PetsExpert online-shop. De beste producten van Frigera vindt u in onze catalogus. Zorg dat ieder product vers en van de beste kwaliteit is. Als u meer wilt weten over de voordelen of nog niet zeker bent over wat er precies bij uw huisdier past, kunt u bij onze klantendienst terecht. De ervaren professionals van PetsExpert beantwoorden graag al uw vragen. Verras uw huisdier met organisch eten van Frigera – bestel direct op onze website!

Frigera Kwaliteitsproducten aan een goede prijs