GimDog huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige GimDog producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van GimDog en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van GimDog.

GimDog Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

GimDog - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

GimDog snacks worden gemaakt door het Duitse bedrijf Gimborn. Dit bedrijf werkt al meer dan 160 jaar met veel succes en past zijn rijke ervaring toe bij het produceren van huisdierproducten van de beste kwaliteit. GimDog producten versterken de gezondheid van uw hond. De fabrikant houdt er rekening mee dat dieren van verschillende soorten uiteenlopende psychologische eigenschappen en voedselvoorkeuren hebben. De ingrediënten van de producten van dit merk zijn goed uitgebalanceerd.

GimDog huisdierproducten

  • Little Darling. Dit is een serie producten voor kleine hondensoorten. Snacks bevatten veel vitamines voor het ondersteunen van de gezondheid van dieren die snel ziek worden. Kleine honden zijn vaak ook kieskeurig. Daarom zijn de producten gemaakt in de vorm van zachte crèmige pudding, waar zelfs de kleine fijnproevers van zullen smullen.
  • Country Snacks. In deze productlijn vindt u heerlijke vleessnacks. U kunt kiezen voor een worst met eendenvlees, strips van kip en andere aromatische snacks.
  • Sport Snacks. Deze producten zijn een uitstekende toevoeging aan het dieet van een actieve hond. Snacks normaliseren het metabolisme en geven het lichaam van uw huisdier de nodige energie.
  • Nutri Pockets. Dit zijn snacks in de vorm van kussentjes met zachte vulling. Deze bevatten veel voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Dit label biedt de volgende gespecialiseerde producten voor het verbeteren van de gezondheid van de mondholte en de gewrichten. Bovendien bevat deze lijn speciale snacks voor dieren die ouder worden.
  • Glanzend. Dit is een serie van voeding in blik met kippenvlees. Deze zijn goed verteerbaar en ook geschikt voor kleinere soorten.
  • Druppels. Het bedrijf GimDog produceert druppels. In de catalogus vindt u producten van twee soorten: met melk of met chocolade. Deze smaken niet alleen lekker, maar bevatten ook veel vezels en andere substanties.
  • Melk. Dit is een gespecialiseerd product voor puppy’s. Als dit nodig is kan dit een vervanging zijn van moedermelk. In dit product van GimDog, vindt u belangrijke stoffen die nodig zijn voor de goede ontwikkeling van puppy’s.
  • Producten voor tandzorg. Het bedrijf maakt botten die smaken naar munt, en ook tandpasta voor honden. Deze producten verbeteren de hygiëne van de mond.

De voordelen van GimDog huisdierproducten

Gimborn producten hebben niet alleen een positieve invloed op de fysieke ontwikkeling van honden, maar ook op hun mentale capaciteiten. Snacks bevatten complexen van vitamines en mineralen, die ervoor zorgen dat honden zich intellectueel kunnen ontwikkelen. GimDog producten kunnen uw emotionele band met uw hond verbeteren, omdat uw hond u beter zal begrijpen.

Hoe koopt u GimDog online

U vindt verscheidene producten van dit merk in de PetsExpert catalogus. In onze winkel kunt u deze producten gemakkelijk aanschaffen. We hebben een gebruiksvriendelijke interface en een kort bestelformulier voor u gemaakt. Er zijn ook goede productomshrijvingen, zodat u makkelijker uw keuze kan maken. Als u niet zeker weet welk product bij uw dier past, kunt u contact opnemen met PetsExpert professionals van de klantenservice. Ze zullen u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Zorg samen met GimDog voor uw hond. Bestel nu gezonde snacks van dit merk!

GimDog Kwaliteitsproducten aan een goede prijs