Hega huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Hega producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Hega en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Hega.

Hega Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

Hega - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Hega is een divers voedselproduct voor vogels. Deze natuurlijke voeding zal zorgen voor een gebalanceerd en toch divers dieet.

Hega huishoudproducten

Het bedrijf biedt voeding waar vogels echt van genieten en die goed is voor hun gezondheid. De fabrikant biedt in het bijzonder:

 • phalaris zaden;
 • haver;
 • gierst;
 • vlaszaden;
 • gedroogd fruit.

De voordelen van Hega huisdierproducten

Phalaris zaden zijn ideale voedingsproducten voor verschillende vogels. Dit product is een uitstekende bron van eiwitten van hoge kwaliteit. Ze vormen 16–19% van deze plantenzaden. Vogels krijgen aminozuren binnen door middel van voeding met veel eiwitten. Deze stoffen zitten in alle weefsels van het lichaam. Als vogels eieren leggen hebben ze meer eiwitten nodig. Phalaris zaden bestaan voor 5% uit vetten. Deze stoffen maken vogels actiever. Vetten zijn bovendien een belangrijk onderdeel van neuronen.

Haver bevat veel koolhydraten, waar vogels veel energie uit krijgen. Deze stoffen ondersteunen ook de werking van de spieren en houden het lichaam goed op temperatuur.

Gierst is een basisproduct voor sommige vogels, voor anderen is het een supplement. Deze granen bevatten weinig vetten. Als hij dit soort voeding eet, zal uw huisdier fit blijven.

Vlaszaden hebben een positief effect op de vertering. Er zit ook een hoog gehalte aan α-Linoleenzuur in. Het verbetert de conditie van de veren.

Gedroogd fruit bevat veel stoffen die nodig zijn voor vogels.

 • B-vitamines. Helpen tegen problemen als een gebrek aan eetlust en aandoeningen aan het verteringsstelsel. Bovendien verbeteren deze vitamines de conditie van de huid, en gaan ze bloedarmoede tegen.
 • IJzer. Dit element ondersteunt de productie van bloedcellen.
 • Magnesium. Het is een onderdeel van enzymen, reguleert redoxprocessen, ondersteunt het onderhoud van de zuurgraadbalans en de optimale lichaamstemperatuur.
 • Calcium. Is goed voor de botten.

Hega verpakt voedingsproducten voor vogels in grote verpakkingen. Zo kunt u een grote voorraad aanleggen.

Hoe koopt u Hega online

Om kwaliteitsproducten voor vogels te kopen, kunt u PetsExpert bezoeken. In onze catalogus vindt u een breed aanbod aan Hega producten. Onze professionals helpen u bij uw keuze en bij het plaatsen van een bestelling, mocht dit nodig zijn.

Winkelen bij onze website is makkelijk en betaalbaar. U kunt uw favorieten voeren met hoogwaardig voedsel en aanzienlijk geld besparen. Zorg goed voor uw gevederde vrienden – bestel producten van Hega bij PetsExpert!

Hega Kwaliteitsproducten aan een goede prijs