Iams huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Iams producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Iams en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Iams.

Iams Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Iams - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Iams maakt voeding en snacks voor huisdieren. Deze producten horen bij de premium klasse. Het merk is ontstaan in 1946, en is vernoemd naar de oprichter Paul F. Iams.

Het bedrijf begon de voeding voor dieren te maken toen het heel normaal was om dieren restjes van de tafel te geven. Specialisten van deze onderneming hebben hard gewerkt om voeding met veel dierlijke eiwitten te maken, die essentieel zijn voor onze trouwe viervoeters. Bovendien is Iams de eerste fabrikant die voer is gaan maken volgens de leeftijdseisen. In Europese landen produceert Spectrum Brands voeding onder deze naam; in de rest van de landen wordt dit gedaan door Mars.

Iams huisdierproducten

Producten van dit merk zijn voeding voor huisdieren volgens hun leeftijd. Iams biedt ook speciale voeding voor dieren met specifieke dieeteisen.

Tussen de producten van dit merk, vindt u voeding om het gewicht van de hond onder controle te houden. Bovendien maakt het merk voeding voor katten die een speciaal dieet nodig hebben voor hun lichaam. U vindt in het bijzonder middelen voor dieren met orgaanproblemen en ook voor dieren met verteringsproblemen. Daarbij biedt de fabrikant voeding die haarballen uit de maag elimineert.

De voordelen van Iams huisdierproducten

De producten worden gemaakt volgens exclusieve recepten, zonder gebruik van kunstmatige componenten. Alle ingrediënten van voeding en snacks zijn van hoge kwaliteit. Iams voeding is een uitstekende bron van de nodige energie voor uw huisdier. Eiwitten die in het voedsel zitten hebben een positieve uitwerking op het spierstelsel van uw dier. Bovendien bevat het eten veel vetzuren die nodig zijn voor huid en haar. Van begin tot eind van de productie worden er meer dan honderd tests uitgevoerd om te kijken of de items voldoen aan de strenge kwaliteitseisen.

Hoe koopt u Iams online

Op de website PetsExpert kunt u vandaag nog producten van dit merk bestellen. Om voeding en snacks van Iams te kopen, heeft u maar een paar minuten nodig. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van voedsel of het plaatsen van een bestelling, kunt u contact opnemen met onze klantendienst. We leveren uw aankopen in korte tijd, zodat uw huisdier snel van alle voordelen kan genieten.

Hier koopt u Iams producten tegen de beste prijzen. Geef uw huisdier het allerbeste, doe uw inkopen bij PetsExpert!

Iams Kwaliteitsproducten aan een goede prijs