Kiepenkerl huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Kiepenkerl producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Kiepenkerl en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Kiepenkerl.

Kiepenkerl Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Kiepenkerl - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Kiepenkerl biedt hoogwaardige mixen aan zaden van weideplanten. Het Duitse bedrijf Bruno Nebelung GmbH is de eigenaar. De geschiedenis van dit bedrijf begon meer dan 90 jaar geleden. Met een succesvolle combinatie van de laatste vernieuweingen en traditionele waarden, maakt het bedrijf goederen die vertrouwen verdienen.

Uit Kiepenkerl zaden kunnen verschillende grassen groeien die heel goed zijn voor dieren. Daarbij vinden paarden dit heel lekker.

Kiepenkerl huisdierproducten

De fabrikant biedt een breed aanbod aan plantenzaden met verschillende eigenschappen. De volgende mixen zijn onderdeel van de lijn COUNTRY Horse:

  • voor dieren die zwaar werk moeten doen op de boerderij;
  • voor onderzaaien (een dergelijk mengsel bevat gras dat heel snel groeit);
  • voor hooien en inkuilen;
  • zadenmix van grassen met een lage hoeveelheid aan fructanen (deze planten verminderen het risico op infecties van het gevoelige zachte weefsel boven de hoeven).

Uit mixen van Kiepenkerl groeit niet alleen traditioneel weidegras. Het aanbod van dit merk omvat ook zaden van wilde grassen, die het algemene welzijn van dieren kunnen verbeteren.

De voordelen van Kiepenkerl huisdierproducten

De fabrikant biedt zeer veel goede planten voor uw huisdier. Uit de zaden uit de productlijn groeien de volgende grassen:

  • Veldbeemdgras kan heel goed tegen vertrapping. Deze plant kan ook weerstand bieden ook kou en ziektes.
  • Kuddegras groeit goed in moeilijke omstandigheden. Na grazen en maaien groeit het gras binnen korte tijd terug. Bovendien genieten paarden ervan.
  • Raaigras kan tegen kou, groeit goed in allerlei soorten grond, behalve natte grond. Vertrapping en verdikking van de grond zijn geen probleem. Daarbij bedekken scheuten van de plant de grond, en houden vocht vast.
  • Beemdlandbloem bevat veel eiwitten. Paarden genieten van dit gras. Deze soort groeit ook heel snel terug.

Hoe koopt u Kiepenkerl online

Om hoogwaardige producten voor paarden te kopen, kunt u terecht bij de winkel PetsExpert. De professionals helpen u bij het kiezen van het product dat u nodig heeft. Uw bestelling wordt binnenkort geleverd.

Kiepenkerl Kwaliteitsproducten aan een goede prijs