KONG huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige KONG producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van KONG en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van KONG.

KONG Topproducten

 • Bestsellers
 • Nieuwe goederen

KONG - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Onder het label KONG worden al sinds 1976 verscheidene huisdierproducten gemaakt. Speelgoed van dit merk is heel populair. Ze vallen op door hun hoge kwaliteit en origineel ontwerp. De oprichter van het Amerikaanse Kong Company is Joe Markham.

KONG huisdierproducten

De fabrikant biedt een breed aanbod aan producten voor honden:

 • AirDog. De speelgoed is een combinatie van een bal en een pieper. Ze zijn niet schadelijk voor de tanden van dieren, omdat ze gemaakt zijn van zacht vilt. Zulke producten zijn handig om te gebruiken voor spelletjes, waarbij u het speeltje weggooit en uw hond het moet halen.
 • Interactieve speeltjes met een pieper. Deze vallen op omdat ze gaan stuiteren als ze iets raken, iets waar honden heel blij van worden. Sommige van deze items kunnen gevuld worden met snacks. Zelfs als het omhulsel van het speelgoed beschadigd is, zal de pieper nog lang blijven werken.
 • Wubba. Deze categorie omvat goederen met verschillende handige eigenschappen. Bijvoorbeeld, een product met een knooptouw, goed voor de mondholte van uw dier. Als u niet wilt dat uw hond geluid maakt tijdens het spelen, kunt u kiezen voor een product zonder pieper.
 • Producten van plush. Deze zijn zacht, duurzaam en hebben verschillende vormen.
 • Rubber speelgoed. Deze categorie bevat vele producten. Zo biedt de fabrikant speelgoed voor het schoonmaken van tanden, en ballen om snacks in de doen. Kong Company gebruikt speciaal rubber voor het vervaardigingen van de producten. Dit materiaal, gepatenteerd door de producent, is zeer duurzaam en elastisch.
 • Snacks. U kunt deze lekkernijen in het speelgoed doen. Door de geur van de snacks zal uw hond verleid worden om te spelen.
 • Producten voor zorg en herstel. De borstel van dit merk zal niet alleen los haar weghalen, maar ook de werkende haarvaten stimuleren en de klieren die talg van de huid scheiden stimuleren. Voor dieren die herstellen van ziektes, heeft het bedrijf een speciale opblasbare halsband gemaakt. Dankzij dit product zal uw hond zich comfortabel voelen. De halsband hindert uw dier niet bij het bewegen.

Deze goederen zijn ook beschikbaar voor uw katten:
 • Speelgoed voor de ontwikkeling. Zulke producten zijn goed voor het jachtinstinct van uw dier.
 • Kickeroo. Uw kat kan met dit speelgoed knuffelen, worstelen, en ze aanvallen.
 • Wubba. Dit aanbod is goed voor de sluipvaardigheden van uw kat.
 • Items met kattenkruid. Deze zullen u helpen met het opvoeden van uw huisdier. Zulke producten zijn handig om te gebruiken als u uw kat een krabber wilt laten gebruiken. Als het kattenkruid zijn geur verliest, hoeft u alleen maar wat verse toe te voegen. Het speelgoed zal zo intensief gaan ruiken dat uw kat er van zal genieten.
 • KONG Botanicals. De fabrikant maakt kattenkruid en andere kruidenmengsels. U kunt deze producten op het speelgoed sprayen.
 • Snacksverdelers. Katten zullen hier graag mee spelen als ze merken dat hier snacks in zitten! Producten van dit type stimuleren de activiteit van het dier.
 • Brush. Met behulp van dit item, kunt u de losse haren van uw kat verwijderen als hij in de rui is. Ook kunt u uw kat ten alle tijden verwennen met een massage; dit is bijzonder belangrijk in stressvolle situaties.

 • De voordelen van KONG huisdierproducten

  De producten van dit merk zijn van hoge kwaliteit. De fabrikant wil het allerbeste produceren, zelfs als het om de kleinste details gaat. Een belangrijk voordeel van de items is een grote verscheidenheid aan vormen. Zo kunt u uw viervoeter altijd iets nieuws geven.

  Hoe koopt u KONG online

  U kunt bij ons binnen een paar muisklikken een bestelling plaatsen. De beste items van KONG vindt u in de catalogus van PetsExpert. Als u niet zeker wilt welk speelgoed bij uw huisdier past, kunt u contact opnemen met onze professionals.

  Koop hoogwaardige producten tegen de beste prijzen. Maak uw huisdieren blij, omdat ze het verdienen!

KONG Kwaliteitsproducten aan een goede prijs