Miamor huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Miamor producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Miamor en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Miamor.

Miamor Topproducten

 • Bestsellers
 • Aanbevelingen van klanten
 • Nieuwe goederen

Miamor - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Miamor is natvoer en snacks voor katten. Deze producten worden gemaakt door middel van zachtaardige verwerking van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke materialen. Hierdoor hebben zij een heerlijke smaak en zijn zij goed voor de gezondheid van het huisdier.

Het handelsmerk Miamor is eigendom van het familiebedrijf genaamd Finnern. Dit Duitse bedrijf maakt geen deel uit van een grote onderneming. Het bedrijf vervaardigd zijn huisdierproducten met zorg.

Miamor huisdierproducten

De fabrikant biedt de volgende soorten natvoer:

 • Pastete is een zachte paté met een smakelijk aroma. Het is een ideale keuze voor kieskeurige huisdieren.
 • Milde Mahlzeit is een verrukkelijke voeding op basis van kippenvlees, verpakt in pakjes van 100 g. Het is geschikt voor katten met een gevoelig spijsverteringskanaal.
 • Feine Filets (Dosis) zijn de heerlijke plakjes tonijn en kippenvlees in verrukkelijke gelei. Het product is gemaakt voor kieskeurige huisdieren.
 • Feine Filets Naturelle is kippen- of visfilet . Dit natuurlijke voer heeft een ongelooflijk zacht aroma.
 • Feine Filets (Frischebeutel) zijn sappige plakjes vlees in een smakelijke gelei. Dit voer is verpakt in praktische 100 g verpakkingen.
 • Ragout Royale zijn lekkere plakjes vlees aangevuld met saus of gelei.

Onder het handelsmerk Miamor bestaan ook snacks:

 • Room is de voedzame aanvulling op het voornaamste dieet. U kunt uw huisdier een multivitaminensupplement, een product met mout, of een lekkernij van leverworst bieden. Het assortiment bevat de room met melk ontwikkeld voor kittens.
 • Knapperige traktaties zijn staafjes met vis of gevogelte.

Voordelen van Miamor huisdierproducten

Voor de vervaardiging van deze producten, worden verse producten gebruikt van over heel de wereld. Het bedrijft koopt vis in Thailand, kippenvlees - in Ierland, lamsvlees - in Nieuw Zeeland. De voedingsrecepten zijn gemaakt in samenwerking met gekwalificeerde vakmensen op het gebied van dieetkunde. Miamor voer voorziet het lichaam van de kat van heel wat gezonde elementen. De fabrikant gebruikt bovendien geen chemische toevoegingsmiddelen die schadelijk kunnen zijn voor uw huisdier.

Hoe kunt u Miamor online kopen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare webwinkel, waar de producten van dit merk aangeboden worden tegen betaalbare prijzen, neem dan contact op met PetsExpert. Wij bieden eenvoudige en redelijke aankoopvoorwaarden. Wij verrassen onze klanten bovendien met speciale aanbiedingen en kortingen.

Bestellen kunt u in een paar klikken en wij voeren de levering zo snel mogelijk uit. Als u vragen heeft over de producten of de online aankoopvoorwaarden, richt u dan tot onze online deskundigen. Zij helpen u met plezier.

Miamor is een voortreffelijk genot voor iedere kat. Verras uw huisdier met lekkere voeding of een gezonde snack - bestel nu!

Miamor Kwaliteitsproducten aan een goede prijs