Monties huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Monties producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Monties en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Monties.

Monties Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Monties - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

De gezonde traktaties van Monties zijn speciaal ontwikkeld voor de paarden. Het merk is eigendom van het Duitse bedrijf Allco. Het is reeds meer dan 40 jaar succesvol werkzaam. Het bedrijf maakt, om kwaliteitsproducten voor huisdieren te produceren, gebruik van zijn lange ervaring. Door te kiezen voor deze snacks, laat u de natuur zelf zorgen voor uw paard.

Voordelen van Monties huisdierproducten

  • Genießer-Kekse. Dit zijn koekjes van de volgende types: kleurrijke hoefijzers, knapperige vierkantjes, crackers met klaver en wortelen. Bovendien bevat deze lijn ronde- en hartvormige maïskoekjes.
  • Gourmet-Snacks. Zelfs kieskeurige huisdieren zullen deze geperste snacks lekker vinden. De fabrikant biedt snacks aan met de volgende smaken: banaan, appel, wortel en kruiden, aardbei en vanille.
  • Geperste sticks. Dit zijn producten met klassieke of niet-gestandaardiseerde smaken. U kunt uw huisdier een traktatie aanbieden met appel, wortel, zoethoutwortel of kokosnoot.

Voordelen van Monties huisdierproducten

De fabrikant kiest de beste ingrediënten voor de productie van snacks. Hij gebruikt bijvoorbeeld tarwe en maïsmeel, gedroogd fruit en groenten.

Traktaties van Monties worden goed opgenomen en veroorzaken geen spijsverteringsproblemen. Daardoor zijn zij geschikt voor alle paarden.

De fabrikant besteedt veel aandacht aan de verpakkingskwaliteit. Alle verpakkingen zijn voorzien van praktische sluitingen. U kunt de verpakking vaak openen - de traktaties zullen hun smaak en geur behouden.

Hoe kunt u Monties online kopen

De producten van dit merk zijn een goede keuze wanneer u uw paard wilt verrassen met smakelijke en gezonde snacks. U kunt Monties traktaties vandaag in een paar klikken kopen. Hiervoor kijkt u best eens in de catalogus op de site van PetsExpert, voeg de gekozen snacks toe aan uw winkelmandje en bestel. Uw aankoop zal binnen de kortst mogelijke tijd geleverd worden.

Heeft u aanvullende informatie nodig over de producten van Monties? Neem gerust contact op met onze ondersteunende dienst. Ervaren specialisten zullen u helpen om de traktaties te kiezen en te bestellen.

U kunt traktaties van Monties hier bestellen tegen geweldige prijzen. Mis geen enkele gelegenheid om uw huisdier met een echt gezonde snack te verwennen!

Monties Kwaliteitsproducten aan een goede prijs