Plaisir huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Plaisir producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Plaisir en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Plaisir.

Plaisir Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen

Plaisir - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

Onder het handelsmerk Plaisir produceert het bedrijf alles-in-een natvoer voor katten. Het merk is eigendom van het Franse bedrijf La Normandise SAS. De fabrikant werkt al sinds 1991 op de markt van huisdierproducten. De werknemers van het bedrijf controleren de producten zorgvuldig op overeenstemming met de strenge kwaliteitsnormen.

Plaisir huisdierproducten

De fabrikant biedt voer in zakjes van 100 gram. U kunt uw huisdier blij maken met rantsoenen van de volgende smaken:

  • forel en garnalen;
  • kabeljauw en zalm;
  • kip en lamsvlees;
  • kalkoen en rundvlees.

Voordelen van Plaisir huisdierproducten

De beste Europese specialisten op het gebied van diergeneeskunde werken aan de ontwikkeling van voer van het merk. De fabrikant gebruikt trouwens alleen kwalitatief hoogwaardige grondstoffen voor de productie van de rantsoenen. Vlees en vis maar ook geselecteerde groenten worden alleen gekocht van betrouwbare leveranciers uit het westen van Frankrijk. Het productieproces verloopt volledig automatisch. Dat biedt een mogelijkheid om de kwaliteit van het voer in elke productiefase te controleren.

Plaisir producten worden gekenmerkt door een zeer evenwichtige samenstelling.

Zodoende krijgt uw huisdier met dit voer de optimale hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Het bedrijf zoekt voortdurend nieuwe manieren om de producten te verbeteren. Het heeft bijvoorbeeld comfortabele kennels. De bewoners mogen als eerste het nieuwe voer proeven. De werknemers van het bedrijf hebben altijd een gelegenheid om te zien wat de katten van het product vinden.

Hoe kunt u Plaisir producten online kopen

Op onze website vindt u een ruime keuze aan voer van het merk. U kunt nu producten kopen. Dankzij de eenvoudige bestelprocedure neemt het maar een paar minuten in beslag. We garanderen de levering bovendien binnen de kortst mogelijke tijd.

Wilt u meer weten over Plaisir voer of de aankoopprocedure? Neem gewoon contact op met onze online deskundigen. Ze helpen u ongetwijfeld.

Door te kopen in de winkel van PetsExpert, vermijdt u onnodige kosten. We bieden niet alleen betaalbare prijzen, maar doen onze klanten voortdurend plezier met kortingen en deals.

Uw huisdier verdient het om de beste voeding te krijgen van Plaisir. Maak uw kat blij met voer gemaakt van geselecteerde natuurlijke ingrediënten!

Plaisir Kwaliteitsproducten aan een goede prijs