Tetra huisdierbenodigdheden shop

Welkom bij de PetsExpert Online Winkel voor huisdiervoorzieningen. Bent u geïnteresseerd in hoogwaardige Tetra producten? Dan bent u op het juiste adres. We bieden alle premium producten van Tetra en werken steeds ons assortiment aan huisdiervoorzieningen bij. Toon vertrouwen in de deskundige selectie en haal voordeel uit de goedkope prijzen voor alle artikelen van Tetra.

Tetra Topproducten

  • Bestsellers
  • Nieuwe goederen
Aqua AlgoStop depot 12 Tbl. Tetra
Tetra Art.-Nr.: 13420
7,08 €*
8,43 €* 
Je bespaart 1.35 €*
Koop
Aan verlanglijst toevoegen
Op voorraad
Hot cheap offer

Tetra - Informatie over bedrijven en producten voor dieren

De geschiedenis van het Duitse bedrijf Tetra begon meer dan 60 jaar geleden. Tegenwoordig is het eigendom van Spectrum Brands Holdings. Tetra was de eerste die begon met het produceren van gespecialiseerd voer voor aquariumbewoners. Momenteel maakt het bedrijf een groot aantal producten die door aquarianen over heel de wereld worden gebruikt. Daarnaast breidt Tetra zijn assortiment voortdurend uit.

Tetra huisdierproducten

  • Voer. Deze categorie wordt vertegenwoordigd door producten voor vissen, schaaldieren en reptielen. Tetra biedt basis, aanvullend en gespecialiseerd voer.
  • Middelen voor het behandelen en voorkomen van ziektes. Deze medicatie houdt uw huisdier gezond.
  • Aquariums. Tetra biedt een brede waaier aan visbakken aan in alle vormen en maten, waaronder een geschikte optie gevonden zal worden voor eender hoeveel vissen.
  • Apparatuur voor aquariums. Deze categorie omvat lampen, filters, accessoires en veel meer.
  • Decoraties. Samen met Tetra stenen en planten maakt u van uw aquarium een spectaculair element in het interieur.
  • Zuiveringsstoffen voor aquariumwater. Hiermee kunt u doeltreffend nitraten en algen beheersen en het pH niveau reguleren.
  • Producten voor aquariumplanten. Deze categorie omvat meststoffen. Zij zijn te verkrijgen in vloeibare- en tabletvorm.
  • Producten voor vijvers. Deze categorie wordt vertegenwoordigd door visvoer, meststoffen en waterbehandeling.

Voordelen van Tetra huisdierproducten

Het bedrijf bestudeert voortdurend de noden van de klanten. Zij beschikken over een speciale afdeling die de bevoorradingsmarkt over de hele wereld analiseert. De onderzoeksafdeling van het bedrijf functioneert in nauwe samenwerking met de verdeling. Ervaren biologen en dierenartsen verbeteren de productformules van het merk voortdurend. Daardoor bieden de producten van Tetra de aquariumbewoners alles wat zij nodig hebben voor een gezond leven.

Hoe kunt u Tetra producten online kopen

In de catalogus van PetsExpert vindt u een brede waaier aan producten van het bedrijf. Elk product kan nu besteld worden! Selecteer gewoon het juiste artikel uit de catalogus en vul het aanvraagformulier in. Als u vragen heeft, neem gerust contact op met onze online deskundigen. Zij helpen u bij het kiezen van het juiste product en bij het bestellen.

Bij ons koopt u producten van Tetra tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien biedt PetsExpert zijn klanten regelmatig interessante deals.

Mis de kans niet om de beste aquariumproducten te kopen tegen lage prijzen. Bestel nu en wij leveren zo snel mogelijk.

Tetra Kwaliteitsproducten aan een goede prijs