Koop online Fietsmand en aanhangers  goedkoop bij PetsExpert

Hondenfietsmanden & Aanhangers Online winkel

Bestel uit het productaanbod van onze Fietsmand en aanhangers :

Bestel Fietsmand en aanhangers in de online winkel van PetsExpert

Honden fietsmanden met bevestigingen zijn een onvervangbaar iets voor eigenaren die gek zijn op fietsen. De belangrijkste functie van deze aanpassing is om uw huisdier te beveiligen tijdens de reis. Daarnaast zal het huisdier met een maximum aan comfort reizen en niet moe worden.

Soorten honden fietsmanden met bevestigingen

Deze vorm van vervoer zal geschikt zijn voor kleine en middelgrote honden. De mand is betrouwbaar bevestigd aan een wiel of de bagagedrager van de fiets. De meest populaire vormen van honden fietsmanden met bevestigingen zijn gemaakt van:

  • Natuurlijk hout of riet - een stijlvolle accessoire van ecologische materialen.
  • Kunststof - dragers van dit type laten geen vocht door en zijn zeer eenvoudig.
  • Nylon - dit zijn zachte zakken met een stevig frame. Dergelijke modellen zijn voorzien van een waterdichte kap en kunnen daarom zelfs worden gebruikt bij regenachtig weer.

De veiligheid van het huisdier wordt verzekerd door een bedekking. Het is leuk voor een hond om rond te kijken in de wereld, tegelijkertijd zal uw huisdier niet uit de mand springen tijdens beweging. Ook is het mogelijk om uw huisdier vast te zetten in de mand. Alle modellen zijn ook uitgerust met licht reflectoren.

Als u een grote hond hebt, neem een fiets aanhanger. Deze units bestaan ​​uit waterdichte stof. Gaas biedt luchtcirculatie, en grotere wielen maken dit vervoermiddel tot de meest stabiele.

Hoe kiest u een honden fietsmand met bevestigingen

Bij de keuze van een honden fietsmand met bevestigingen overweeg de grootte van uw huisdier. De hond moet vrijelijk het landschap kunnen bekijken, zonder het gevoel van beperking in bewegingen. Houd rekening met het weer waarin u van plan bent om te reizen. Bescherm uw huisdier tegen regen en wind - neem een extra waterdichte cape voor een mand.

Hoe kunnen wij helpen

Ontvang superfijne goederen voor huisdieren tegen de meest gunstige prijzen op PetsExpert U kunt honden fietsmanden met bevestigingen binnen enkele muisklikken kopen. Vul gewoon het korte bestelformulier in, voer de betaalgegevens in, en wij zullen uw aankoop binnen de kortste tijd leveren. Maak kennis met het brede scala op onze website - wij zijn er zeker van, dat u zeker veel nuttige en interessante dingen voor uw huisdier zult vinden. Voor extra informatie neem contact op met onze ondersteunende dienst. Onze adviseurs zijn altijd blij om u te helpen.

Fietsmand en aanhangers  kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd