Koop online Kleding goedkoop bij PetsExpert

Hondenkleren Online winkel

Hier vindt u onze gevarieerde selectie aan Kleding

Geselecteerde Kleding merken voor u

Aanbod van de week

Bestel uit het productaanbod van onze Kleding:

  • Bestsellers
  • In aanbieding
  • Nieuwe goederen

Bestel Hondenkleding en schoenen in de online winkel van PetsExpert

Weersomstandigheden tijdens uw wandeling zijn niet altijd gunstig, en uw huisdier heeft wellicht extra bescherming tegen kou, vochtigheid, wind of zon nodig. De hondenkleding zal het nodige comfort in alle seizoenen van het jaar aan het huisdier geven.

Soorten hondenkleding

Er zijn twee soorten hondenkleding: functionele en decoratieve.

De functionele kleding is bedoeld voor praktische doeleinden. De koeling vesten, beschermende overalls tegen insecten, etc. horen daarbij.

De decoratieve kleding vervult een rol van stijlvolle versiering uit. Diverse jurkjes, hemdjes, korte broeken zijn in het algemeen geschikt voor kleine huisdieren.

In de herfst- en winterperiode is de belangrijkste functie van kleding bescherming tegen kou, vocht, modder en wind. In deze seizoenen kunt u voor het huisdier aanschaffen:

  • jas;
  • regenjassen;
  • waterdichte jassen;
  • jasjes (gebreid of gemaakt van fleece).

Tijdens de zomerperiode zijn kleren alleen vereist voor haarloze hondenrassen. Het zal helpen om verbranden te voorkomen, helpt opwarmen na regen en in koud weer.

Er zijn ook speciale laarzen voor honden. Het heeft een speciale anatomische vorm en wordt voorzien met rubberen zolen. Dergelijke laarzen beschermt de poten van een dier tegen scherpe voorwerpen en modder.

De meest gevoelige dieren - kleine kortharige honden, puppy’s en oudere huisdieren – hebben meestal beschermende kleding en laarzen nodig.

Hoe kiest u hondenkleding

Als u heeft besloten om hondenkleding te kiezen, kies in de eerste plaats de benodigde grootte. Voor dit doel is het noodzakelijk om uw huisdier op te meten - u moet de lengte van de rug, omtrek van de borst en nek meten.

De basisprincipes bij het kiezen van hondenkleding zijn functionaliteit en comfort. Het mag niet de bewegingen beperken en moeten geschikt zijn voor een dier.

Men moet de voorkeur aan natuurlijke hypo-allergene materialen geven. Voor de zomerperiode zullen producten van sits en vlas een fijne keuze zijn. Men kan beter overtollige decoratieve details vermijden om geen ongemak aan een dier te geven.

Dezelfde verlangens zijn van toepassing op schoeisel voor honden. Het schoeisel moet sterk zijn en moet stevig worden omklemd.

Hoe kunnen wij helpen?

Als u besloten heeft om uw huisdier met een stijlvol nieuw ding te behagen, zullen wij u met plezier helpen. U zult in staat zijn om kleding voor honden van alle rassen te hebben. Bekijk ze nu - alleen superfijne producten van bekende merken worden gepresenteerd in onze catalogus. Kies geschikte kleding en plaats de bestelling meteen, en wij zullen uw bestelling in de komende dagen leveren!

Kleding kwaliteitsproducten voor Hond aan een aanvaardbare prijs