De promotie is geldigop 21.10-31.10
Koop online Wolfsblut Honden natvoer  bij PetsExpert

Wolfsblut Honden natvoer

Kwalitatief hoogwaardige Wolfsblut producten: Honden natvoer

Wolfsblut Blikvoer voor honden

Wolfsblut natvoer voor honden is een product van hoge kwaliteit dat in samenwerking met professionele diëtisten wordt gemaakt. Het bedrijf maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten: vlees, vis, groenten, vruchten en kruiden. De samenstelling van Wolfsblut voeding bevat geen kunstmatige toevoegingen. Alle producten worden met behulp van moderne methoden verwerkt, zodat de gezonde kenmerken van de ingrediënten blijven bewaard.

Een uitgebreid assortiment aan Wolfsblut hondenvoer

  • Die zijn universele producten voor honden van alle leeftijden. Deze voeding leidt niet tot allergieën en goed voor de gezondheid van uw hond. De lijn bevat voeding met een combinatie van vlees en plantaardige bestanddelen. Als universeel product moet ook Pure voeding worden vermeld dat helemaal uit vlees bestaat.
  • Adult (voeding voor volwassen honden). Complete voeding met één vis- of vleessoort als hoofdingrediënt (gevogelte, forel, kangoeroe, lamsvlees, etc.). Daarnaast heeft de samenstelling plantaardige ingrediënten die van nut zijn voor de gezondheid van uw hond. Zo zijn knolzonnebloemen nuttig voor het maagdarmkanaal van een hond.
  • Chickeria (voeding met veel kip). Deze voeding bestaat hoofdzakelijk uit kip (tot 80%). De lijn heeft ook producten met kalfsvlees en heerlijke voeding met wortel. Daarnaast worden aan deze producten een aantal bessoorten (bramen, frambozen, zeedoorn) en andere voedzame planten toegevoegd.

5 redenen voor het kopen van Wolfsblut natvoer
  1. De firma Wolfsblut verkrijgt haar vlees van betrouwbare leveranciers. Voor samenwerkingsverbanden kiest de firma uitsluitend landen met een hoge kwaliteitsstandaard.
  2. Het natvoer van dit merk bevat geen suiker, soja, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
  3. De firma schenkt veel aandacht aan plantaardige bestanddelen in haar producten. De samenstelling van het hondenvoer en de traktaties van Wolfsblut heeft geneeskrachtige kruiden. Deze zijn vereist voor een beter werkende spijsvertering en een gezond maagdarmkanaal van het dier.
  4. De producten van dit bedrijf bevatten geen granen. Veel honden zijn allergisch voor deze producten of kunnen ze niet verdragen. Ter voorkoming hiervan wil het merk geen graansoorten gebruiken.
  5. In 2015 werd Wolfsblut het populairste merk hondenvoeding in Duitsland. Het Konzept & Markt onderzoeksbureau ondervroeg 2000 huisdierbezitters. De deelnemers beoordelen volgens diverse criteria de kwaliteit van Wolfsblut producten. Op basis van de resultaten werd er een ranglijst met 70 merken samengesteld waarbij het merk Wolfsblut de eerste plaats innam.

De beste producten voor huisdieren op PetsExpert

In de PetsExpert webshop kunt u producten van het merk Wolfsblut tegen voordelige prijzen vinden. Bij ons kunt u de Wolfsblut natvoer voor honden het goedkoopst kopen.

Wanneer u het allerbeste product voor uw huisdier wilt hebben, neem dan contact op met onze medewerkers. Een deskundig medewerker van onze klantenservice kan u helpen bij het bepalen van een keuze. De catalogus van de PetsExpert webshop bevat alle benodigdheden voor de gezondheid van uw hond. Verras uw huisdier en plaats nu uw bestelling!

Wolfsblut
Wachtwoord herstellen Nieuw wachtwoord
E-mailadres Nieuw wachtwoord Klaar!
Nieuw wachtwoord
Uw wachtwoord is succesvol gewijzigd